Lisätiedot ja
ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan

Klikkaa seikkailu alkamaan!
Lue kuitenkin alla oleva toiminnan kuvaus ensin 🙂

Ilmoittaudu

P2013-ikäluokan pelaajat jaetaan kahteen ryhmään, jotka harjoittelevat kerran viikossa eri aikaan ja kerran viikossa yhdessä. Harjoituksissa ja peleissä pelaajat on jaettu vielä pienempiin toimintaryhmiin, joiden avulla syntyy turvallinen harjoitusympäristö ja hyvä joukkuehenki, kun lapset pääsevät harjoittelemaan tuttujen pelikavereiden ja valmentajien kanssa. Arkiharjoituksissa voit ilmoittautuessa valita harjoitteluajan kahdesta eri vaihtoehdosta. Sunnuntain harjoitusaika on kaikille sama.

Harjoitusaika

Harjoittelu tapahtuu kaksi kertaa viikossa: kerran koko ryhmä yhtäaikaa ja kerran siten, ikäluokka on jaettu kahteen eri ryhmään, jotka harjoittelevat eri päivänä. Voitte valita sen ryhmän, jonka harjoitteluaika sopii teille paremmin. Harjoitusvuorot ovat: Valitkaa ilmoittautuessanne arkiharjoitusryhmä: Keskiviikko 18:00-19:00 Aktia Areena tai torstai 18:00-19:00 Hissikeskus-kenttä. Lisäksi koko ikäluokka yhdessä sunnuntaisin klo 12-13 Aktia Areenalla. Ensimmäiset harjoitukset viikolla 14!

Harjoittelupaikat

VJS:lla on kaksi omaa kenttää. Toinen kenttä on halliolosuhde Aktia Areena ja toinen ulkotekonurmikenttä Myyrmäessä.

Kartalla paikat näyttävät tältä:
AKTIA AREENA , Martinkyläntie 1.
Hissikeskus-kenttä, Suvantopolku 1. Myyrmäkihalli, Myyrmäen urheilupuisto, Raappavuorentie 10

Vanhempien rooli

Aluksi vanhempien rooli on vain fanittaa, kuljettaa ja hoitaa harjoitusten jälkipuinnit. Iloitseminenhan tunnetusti on hauskempaa, kun sitä voi tehdä toisen kanssa :).

Joukkueemme tulevat kuitenkin tarvitsemaan vanhempien panosta erilaisissa tehtävissä. Erityisesti valmentajiemme apuvalmentajina, jotta saamme kaikille riittävästi opastusta ja ohjausta. Mutta se onkin siistimpää – olla näkemässä oppimisen riemua aivan vierestä – kuin seisoa kentän laidalla.

Eikä hommaa ole tehty vaikeaksi, kun osaavat valmentajat suunnittelevat toiminnan.

Tärkeää on, että vanhemmat eivät siirry kenttäalueella vaan pysyvät kentän rajojen ulkopuolella (Aktia Areenassa katsomossa ja Hissikeskus-kentällä kenttäalueen ulkopuolella), jotta harjoittelurauha on joukkueilla kunnossa.

Varusteet tilataan Intersportin verkkokaupasta ja maksetaan tilauksen yhteydessä. Tilaukset toimitetaan postitse kotiosoitteeseen.

Klikkaa varustetilaukseen tästä

Tavoitteet

Lapsen harrastuksella voi olla järisyttävät vaikutukset moneen asiaan. Me tähtäämme järjestämällämme toiminnalla seuraaviin tuloksiin:

 • Vauhdin riemua, tekemisen iloa ja uusia hyviä kavereita

 • Palloilullista ja vartalonhallinnallista monipuolista taitoa ja riittäävää fyysistä kuntoa

 • Sinnikkyyden jaloa taitoa ja kykyä keskittyä ja niistä syntyvästä oppimisesta iloitsemista

 • Myönteisen ja terveen itsetunnon kehittymistä

 • Taitoa toimia yhdessä – tiiminä.

 • Meillä tavoitellaan niin kivaa meininkiä, että urheiluun syttyy kipinä, joka muuntuu elämäntavaksi.

Pelikerta

Pelaaminen on koko homman suola. Lisäksi pelikerrat kehittävät eniten ja kiinnittävät lajiin. Siksi me pelaamme joka viikko.

Kenelle

Jalkapallo on maailman suosituin urheilulaji. Ehkä juuri siksi, että se on sosiaalinen, sen voi aloittaa helposti mutta siinä on loputtomasti opittavaa.

Mikäli lapsella on taidot liikkua muiden mukana, harrastamisen voi aloittaa. Aluksi mukaan meneminen voi jännittää mutta seuraamalla harjoituksia aluksi vanhemman sylistä, harjoitusten meno yleensä pikkuhiljaa alkaa imaisemaan mukaan myös arimmat lapset.

Hinta

Hinta kaudella 2019 (31.10.2019 saakka). Toimintamaksu sisältää valmennuksen ja sisällön suunnittelun, harjoitus- ja peliolosuhteet, perustoimintaan kuuluvat pelit ja turnaukset, harjoitteluvälineet, SPL:n pelipassin ja vakuutuksen ja jäsenpalvelun sekä VJS-jäsenedut):

 • Toimintamaksu 49,00 €/kk. Toimintamaksu laskutetaan kuukausittain. Lasku lähetetään sähköpostilla.

 • Lopettaminen tulee ilmoittaa kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen vjs[at]vjs.fi Lopettamisilmoituksen jälkeen toimintamaksuvelvoite päättyy lopettamiskuukautta seuraavan kuukauden loppuun.

Lisämaksulliset kulut:

 • VJS:n jäsenmaksu 50 € /vuosi

 • Toimintamaksuun sisältymättömät ylimääräiset turnaustapahtumat laskutetaan erikseen niihin osallistuvilta

 • Varusteet tilataan ja maksetaan erikseen (myöhemmin myös peliasu).

Mukaan harjoituksiin

 • Pallo (koko 3)

 • juomapullo

 • jalkaan suosittelemme alusta alkaen jalkapallokenkiä (nappikset) tai aluksi voi kokeilla lenkkareillakin

 • Päälle liikuntaan sopiva vaatetus. Pelaajien harjoitteluvaatetus on: VJS:n punainen harjoitus T-paita sekä valkoiset VJS-pelisukat. Nämä on suositeltavaa tilata heti alussa. Pelipaidan hankinta tulee ajankohtaiseksi vasta myöhemmin.

Varusteet tilataan ja maksetaan verkkokaupassa:

Klikkaa varustetilaukseen tästä

Varusteita voi käydä sovittamassa VJS-kaupassa Aktia Areenalla aina keskiviikko iltaisin klo 17:00-19:00

Ilmoittaudu mukaan

Klikkaa seikkailu alkamaan!

Ilmoittaudu

Eniten esitetyt kysymykset