VJS perustaa kilpajoukkueen 2011-syntyneille pelaajille – Avoimet harjoitukset viikoilla 43 ja 44

2011-syntyneiden joukkue siirtyy seuraavalla kaudella VJS-pelaajapolulla uuteen vaiheeseen, jonka myötä ikäluokkaan perustetaan Punainen kilpajoukkue sekä Valkoinen perustason joukkue. Punaisen joukkueen avoimet harjoitukset järjestetään viikoilla 43 ja 44. Viikon 43 harjoitusajat on listattu alle, viikon 44 harjoitusajat tiedotetaan myöhemmin.

Viikon 43 harjoitusaikataulu:

  • Tiistai 22.10. Klo 18:45-20:15 Hissikeskus-kenttä (Suvantopolku 1)
  • Perjantai 25.10. Klo 17:30-19:00 Hissikeskus-kenttä (Suvantopolku 1)
  • Sunnuntai 27.10. Klo 9:30-11:00 Aktia Areena (Martinkyläntie 1)

VJS haluaa olla johtava urheilijoiden kasvattaja ja tämä tavoite näkyy myös Punaisen joukkueen toiminnassa:

  • Joukkueen tavoitteena on luoda edellytykset ja ympäristö, josta on mahdollista ponnistaa huipulle. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa erinomaisissa olosuhteissa. Talvella käytössä on muun muassa seuran oma jalkapallohalli Aktia Areena.
  • Ryhmäkoot mahdollistavat yksityiskohtaisen ja pitkäjänteisen pelaajakehityksen, joukkue tullaan jakamaan kahteen harjoitusryhmään, jotka harjoittelevat kerran viikossa yhdessä ja kahdesti erikseen. 
  • Joukkue pelaa säännöllisesti erilaisia harjoitusotteluita ja miniliigaa sekä osallistuu turnauksiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin.
  • Valmennuksesta vastuussa on päätoiminen ikäluokkavastaava Joonatan Jännes apunaan erinomainen valmennustiimi. Valmennusryhmään kuuluu kolmen palkatun lasten valmennukseen erikoistuneen valmentajan lisäksi VJS:n fysiikkavalmennuspäällikkö Jukka Haarala.
  • Toiminta perustuu VJS-metodiin, joka pitää sisällään henkisen ja fyysisen valmennuksen suunnitelmat sekä peruspelaamisen opetussuunnitelman. VJS-metodia kehitetään jatkuvasti seuran ammattilaisten toimesta.

Tule mukaan mahtavaan ryhmään ja laadukkaaseen toimintaan

Punainen joukkue on tarkoitettu niille pelaajille, joilla into jalkapalloon on jo vahvasti syttynyt. Punaisen joukkueen pelaajat nauttivat siitä, kun vauhti kasvaa ja haasteet lisääntyvät, eivätkä pelästy intensiivistä toimintaa. Punaisen joukkueen pelaajat sitoutuvat joukkueen tapahtumiin sekä noudattamaan joukkueen toimintatapoja.

Avoimiin harjoituksiin pääsee ilmoittautumaan tämän linkin kautta:

https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=53AFF8922FE81F4EC225846A002A849C

Lisätietoja antaa Joonatan Jännes (puh. 0504134961, joonatan.jannes@vjs.fi)