VJS PU14/1 (P06) Avoimet harjoitukset

VJS:n tavoitteena on olla johtava urheilijoiden kasvattaja. PU14/1 joukkueessamme se tarkoittaa harjoittelua erinomaisissa olosuhteissa ympäri vuoden, korkeatasoisen valmennustiimin johdolla.

VJS on samaan aikaan erinomainen sekä vaativa paketti. Tämä toiminta on sinulle, jos olet erittäin motivoitunut ja valmis tekemään intohimoisesti töitä oman kehittymisesi eteen. Valmennustiimin lupaus on auttaa ja tukea sinua kohti yhteisiä ja omia tavoitteita!

Joukkueen tavoitteena on pelata tulevina kausina kotimaassa korkeimmalla sarjatasolla ja osallistuaa 1-2 kertaa kauden aikana huipputason kansainväliseen pelitapahtumaan.

Valmennus & olosuhteet kaudella 2019-2020:

Vastuuvalmentaja Juho Suuperko: Liikunnanohjaaja AMK-koulutus Vierumäeltä, useamman vuoden kokemus nuorisomaajoukkueista, paljon kokemusta erilaisista pesteistä nuorten ja aikuisten valmennustiimeissä. UEFA B.

Valmentaja Oskari Kujanen: Nuoruusvaiheen erikoisosaaja, jolla vahvat pelaajakehitykselliset ja kilpailulliset näytöt mm. FC Hongan ja FC Espoon valmennuspesteistä. UEFA B.

Valmentaja Robert Gädda: ”Boba” Gädda on VJS:n kasvatti ja edustusjoukkueen pelaaja. Hän on seuran nousevia valmennuskykyjä ja toimi edelliskaudella U13/2 & U10/pun joukkueissa. Kaudella 2020 Boba toimii myös U14/2 joukkueen vastuuvalmentajana ja takaa näin saumattoman yhteistyön kahden joukkueen välillä. UEFA C (2019).

Joukkueen arjessa ovat säännöllisesti läsnä myös fysiikkavalmennuspäällikkö Jukka Haarala ja maalivahtivalmennuspäällikkö Ville Vastamäki sekä seuran järjestämä talenttivalmennus.

Joukkueen toiminta perustuu VJS-metodin 2020-versioon, joka on kehittynyt monen vuoden tuloksena huippuosaajien systemaattisesta kehitystyöstä. Se sisältää jalkapallon opetussuunnitelman, sekä henkisen ja fyysisen valmennuksen linjaukset.

Harjoitukset ovat loistavissa olosuhteissa ympärivuotisesti; talvikaudella halliolosuhteissa (Aktia Areena sekä Myyrmäki-halli) ja kesäkaudella laadukkailla tekonurmi- ja nurmikentillä.

Avoimet harjoitukset

Avoimet harjoitukset viikoilla 44-45. Tarkat ajankohdat ja paikat julkaistaan viikolla 41. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan huippuarkea joukkueessa ennen avoimia harjoituksia, se onnistuu esimerkiksi viikon 40 aikana. Jos kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä:

Juho Suuperko  –  0445458433  –   juho.suuperko@vjs.fi

https://vjs.fi/p2006-1

VJS:n ykkösjoukkueen tarkoituksena on tarjota kilpailullista jalkapallotoimintaa kehittävässä toimintaympäristössä. Ydintavoitteena on auttaa jokaista pelaajaa kehittymään parhaalla mahdollisella tavalla kohti omaa huippua.

Leave a Comment