VJS PU15/1 (P05)

VJS:n tavoitteena on olla johtava urheilijoiden kasvattaja. PU15/1 joukkueessamme se tarkoittaa harjoittelua erinomaisissa olosuhteissa ympäri vuoden, korkeatasoisen valmennustiimin johdolla.

VJS on samaan aikaan erinomainen sekä vaativa paketti. Tämä toiminta on sinulle, jos olet erittäin motivoitunut ja valmis tekemään intohimoisesti töitä oman kehittymisesi eteen. Valmennustiimin lupaus on auttaa ja tukea sinua kohti yhteisiä ja omia tavoitteita!

Tulevalla kaudella joukkue pelaa ikäluokan korkeimmalla mahdollisella sarjatasolla, Etelä-Länsiliigassa, jossa joukkue pelasi myös menneellä kaudella. Menneellä kaudella joukkue pelasi myös useassa huipputason turnauksessa AS Roomaa, Frosinonea, Cardiff Cityä, Southamptonia ja West Hamia vastaan. Kauden päätavoite oli Palloliiton P14-turnaus Eerikkilässä, jossa joukkue sijoittui toiseksi.

Myös tulevalla kaudella joukkue tulee leireilemään ja osallistumaan huipputasokkaisiin turnauksiin Suomessa sekä ulkomailla.

VJS tarjoaa pelaajalle huippuvalmennusta poikkeuksellisen laajan ja osaavan valmennustiimin avulla. Tulevalla kaudella vastuuvalmentajana jatkaa seuran valmennuspäällikkö Sebastian Söderholm (UEFA B), joka on erikoistunut tämän ikävaiheen valmentajaksi ja valmentanut seurassa lähes jokaista 2000-luvulla syntynyttä ikäluokkaa nuoruusvaiheessa. Joukkueen ydinvalmennustiimin muodostavat Söderholmin kanssa Antti Ruonala (UEFA A), joka on erittäin kokenut pitkän linjan futisammattilainen ja toiminut pitkään eri kilpajoukkueiden valmentajana niin junioreissa kuin edustusjoukkuetasolla sekä Juho Suuperko (UEFA B), joka on toiminut useamman vuoden nuorisomaajoukkueissa sekä omaa paljon kokemusta erilaisista pesteistä nuorten ja aikuisten valmennustiimeistä.

Lisäksi joukkueen arkea tukee säännöllisesti seuran fysiikkavalmennuspäällikkö Jukka Haarala. Maalivahtivalmennuksesta vastaa maajoukkuevalmentaja Ville Vastamäki.

Joukkueen toiminta perustuu VJS-metodin 2020-versioon, joka on kehittynyt monen vuoden tuloksena huippuosaajien systemaattisesta kehitystyöstä. Se sisältää jalkapallon opetussuunnitelman, sekä henkisen ja fyysisen valmennuksen linjaukset.

Joukkue harjoittelee erinomaisissa olosuhteissa ympärivuotisesti; talvikaudella halliolosuhteissa (Aktia Areena sekä Myyrmäki-halli) ja kesäkaudella laadukkailla tekonurmi- ja nurmikentillä.

Vastuuvalmentaja Sebastian Söderholm, 041 504 7151, sebastian.soderholm@vjs.fi

Joukkueen kotisivut: https://vjs.fi/p2005-1/

Twitter: @VJSP05

VJS:n ykkösjoukkueiden tarkoituksena on tarjota kilpailullista jalkapallotoimintaa kehittävässä toimintaympäristössä. Ydintavoitteena on auttaa jokaista pelaajaa kehittymään parhaalla mahdollisella tavalla kohti omaa huippua.