Yavuz Ahonen jatkaa Old Starsissa

Jave jatkaa Old Starsin vastustajien kiusaamista myös tulevalla kaudella.

 

Old Starsiin kesken viime kauden mukaan tullut Yavuz Ahonen jatkaa mustapaitojen riveissä myös ensi kaudella. ”Jave” tuli alun perin auttamaan Old Starsia kesken kevään ruuhkapelien aiheuttaman pelaajapulan, mutta lunasti lopulta paikan itselleen olemalla joukkueen avainpelaajia loppukauden nousutaistossa. Onkin korkea aika suunnata spottivalo mieheen hieman tarkemmin.

 

VJS P90 Parmassa ensiaskeleensa futikseen saanut Yavuz nousi aikanaan myös nuorten maajoukkuerinkiin ja pääsi pelaamaan ikäluokkansa Uudenmaan piirin parhaiden kanssa myös Amsterdamin Ajaxin akatemiaa vastaan. VJS:stä B-junnuna PK-35:een vaihtanut Jave pääsi maistamaan helsinkiläisten riveissä myöhemmin myös A-junnujen SM-kultaa.

 

Miten tie on tuonut Old Starsiin?

Pelasin PK:n jälkeen Kakkosta HIFK:ssa ja sen jälkeen Allianssi Vantaassa Kolmosta Vainion Petskun kanssa. Nykyään duunit rakennushommien parissa ja matkustelu vievät valtaosan ajasta. Old Starsissa oli Petskun lisäksi muitakin tuttuja jätkiä, joten tähän oli helppo tulla mukaan. Meillä on hyvä jengi kasassa.

 

Jave avasi räväkästi Old Stars –uransa, kun debyyttipelissä syntyi voittomaali KoiPSin verkkoon. Lopulta kauden lopussa maalisaldo näytti kuutta ja jokunen syöttökin siihen päälle. Kelpo saalis vaillinaiselta kaudelta laitapelaajalle. Ensi kaudella miestä saatetaan nähdä myös kärkenä. Millä mielin lähdet kauteen 2018?

Ens kauteen samoilla eväillä – maaleja samaan malliin ja tuplasti nälkäisempänä.  Noususta Kolmoseen lähdetään ilman muuta taistelemaan!