Mikko Hyppölä luutii puolustuksen keskustassa myös tulevalla kaudella

Viime kaudella jengiin liittynyt Mikko Hyppölä on tuonut Old Starsin takalinjoille pallovarmuutta sekä nopeutta, josta saadaan nauttia nyt myös kaudella 2019.

Tikkurilan Palloseurassa futiksen aloittanut Hyppölä on vihreästä menneisyydestään huolimatta tuttu myös Länsi-Vantaan ylpeyden riveistä. VJS P97 Red Kingsiin aikanaan siirtynyt Mikko toimi myös kovan 97-ikäluokan kapteenina ja menestyi hyvin Uudenmaan piirin taitokisoissa.

Tästä jäi merkintä myös piirin sivuille.

” Sä laitoit minut nettiin. Koko maailma mua katselee”

Mikon junnuvuosien onnistumiset Old Starsin scouttiosasto bongasi Palloliiton sivuilta. Yhteyshenkilökin löytyi, kun veskarimme Ville Silfverberg oli Mikon vanha pelikaveri ysiseiskoista.

Ville vinkkasi mulle joukkueesta jo pari vuotta sitten, mutta asepalvelus meni silloin edelle ja Old Starsiin liittyminen vähän myöhästyi.

 

Mikko ehti kuitenkin ennen inttipoika-aikaansa käydä pari kertaa joukkueen harjoituksissa ja ehti sinä aikana vakuuttaa valmennuksen. Hyppölän asepalveluksen kehittymistä seurattiinkin tarkan silmän alla koko 12 kuukautta, sillä pallovarma toppari haluttiin joukkueeseen.

Tulit mukaan kesken viime kautta. Mitä jäi käteen?

-Viime kaudesta ei jäänyt tuloksellisesti kauheasti kerrottavaa, mutta pelikentille paluu tuntui hyvältä.

Nyt olet ollut mukana koko alkuvuoden treenikauden. Mikä fiilis on ollut treeneissä ja millä mielin tulevaan kauteen?

Erittäin hyvillä fiiliksillä lähdetään liikkeelle tulevaan kauteen! Talvi ollaan vedetty hyvällä sykkeellä treenejä sekä pelejä. Tulevalla kaudella nousua lähdetään jahtaamaan todenteolla ja Old Stars tulee varmasti olemaan vaikea vastustaja sarjan muille joukkueille.