Mame Tan Old Starsiin!

Joukkueen mukana kevään treenannut Muhamed Tan on nyt virallisesti Old Starsin pelaaja, kun pelaajasiirto Käpylän Pallosta varmistui. VJS-kasvatti on pitänyt pari vuotta taukoa futiksesta, mutta 23-vuotias pelimies on näyttänyt potentiaaliaan läpi kevään ja päässyt muutenkin hyvin sisään joukkueeseen.

Mame on ensi kaudella meidän miehiä.

Pikkupoikana VJS Lensissä uransa aloittanut ”Mame” edusti VJS:ää aina B-junioriksi asti, jonka jälkeen tie vei HJK:n raitapaitaan. Klubissa nuorimies voitti A-juniorien SM-hopeaa ja pelasi Kakkosta Klubi04:n riveissä. Sieltä matka jatkui tutun valmentajan perässä Kakkosta pelanneeseen Käpylän Palloon.

 

Mikä sai miehen tulemaan Old Starsiin?

Elämä voi viedä minne vain, mutta lopulta koittaa usein paluu kotiin. Armeijan ja töiden vuoksi en ole ehtinyt vähään aikaan pelaamaan missään. Nyt oli kuitenkin aika palata kentille ja hiukan ehdinkin pohtia tulevaa seuraa. Pajtim kuitenkin vinkkasi, että mikäs sen parempi osoite kuin oma kotiseura. Tässä sitä nyt ollaan!

Miltä treenaaminen on nyt tauon jälkeen maistunut ja millä mielin perjantaina alkavaan kauteen?

Treenit ovat maistuneet todella hyvältä ja jokainen jätkä on vetänyt hyvällä asenteella. Se tuo aina lisää intoa ja tahtoa pelaamiseen. On tullut sellainen fiilis, että kauteen valmistautuminen on alkanut jo ajat sitten!

Itse kauteen lähden kovalla voitonhalulla ja hyvistä tuloksista lähdetään tottakai koko joukkueena pelaamaan. Tärkeintä on kuitenkin päästä taas nauttimaan jalkapallosta.

 

Manageri Valtteri Lauri on myös mielissään uudesta pelaajastaan:

-Keskikentän yläoksalle kartoitettiin pelaajia ja onneksi Pate pyysi Mamen hyvissä ajoin mukaan. Mame pystyy pelaamaan sekä laidalla että kymppinä, joten monikäyttöinen pelaaja meille. VJS-taustainen nuori pelimies, jolla on kokemusta myös kovemmista peleistä – täysin meidän näköinen pelaaja!

Tervetuloa Mame!