Lähikuvassa Miikka Leppihalme

Keväällä 2018 joukkueeseen liittyneellä Miikka Leppihalmeella lähti käyntiin toinen kausi mustapaidoissa. Puolustuksen laidalla viihtyvä ”Leppis” on ehtinyt edustaa elämänsä aikana jo useampaa seuraa, mutta nyt henkinen koti on löytynyt Länsi-Vantaalta.

Hyvin rajattu kuva. Man of the hour ja Leppiksen mukaan houkutellut Jave hiipii taustalla.

Leppis, mikä on sun story so far?

-Ura alkoi VJS Interissä (P90). Lähdin kumisaappaat jalassa naapurin messissä kattomaan treenejä Myrtsin halliin, jossa oli vielä se vanha kunnon hiekkatekis. Saappaat jalassa menin sitten pilkkuskabaan messiin ja siitä se lähti!

Siitä siirryin TiPS Metziin, joka muuttui aika pikaisesti FC Vantaaksi. Joukkue siirtyi lopulta PK-35:n alaisuuteen ja siellä vierähtikin tovi aina A-junnuihin asti. Sieltä jäi käteen SM-kultaa ja –hopeaa. Tosin viimeisenä vuotena polvi meni puolessa välissä kautta ja sitten oltiinkin puolitoista vuotta sivussa pelikentiltä. Myöhemmin ura jatkui Kolmosessa Allianssi Vantaassa ja I-HK/OMV:ssa.

Tulit Old Starsiin juuri ennen viime kautta. Miten päädyit meille ja mitä jäi käteen viime kaudesta?

-Tie päätyi Old Starsiin, kun olin juuri palannut ”opiskelumatkalta” vaihdosta Saksasta ja Jave houkutteli mut tulemaan treeneihin. Kävi pian ilmi, että jengissä on paljon muitakin vanhoja pelikavereita. Treeneissä oli heti hyvä meininki ja oli helppo tulla jengiin sisään.

Viime kaudesta jäi käteen melkein yksi maalisyöttö ja kasa keltaisia kortteja! Henkilökohtaisesti kausi oli vähän rikkonainen polvivaivojen takia, mutta jäi siitä myös paljon positiivista käteen. Meidän jengissä on rinki täynnä hyviä pelaajia ja tässä on tosi paljon potentiaalia.

 

Millä fiiliksellä alkaneeseen kauteen?

-Hyvällä fiiliksellä ja luotto on kova meijän kulmakuvioihin! Treeneissä on ollut loistavaa tekemisen meininkiä ja treenipeleistä on napsunut ihan hyviä tuloksia. Se lupailee hyvää tulevalle kaudelle. Tällä kaudella laitetaan koko potentiaali käytäntöön ja hoidetaan nousu Kolmoseen!

Koutsin suusta:

-Leppis on tasaisen varma suorittaja puolustuksen laidalla. Pelikokemus näkyy niin, ettei virheitä juuri tule ja osaa myös ohjata ympärillään pelaavia – ääntä ei ikinä ole kentällä liikaa. Aina tietää mitä saa, paitsi joskus intoutuu jopa nousemaan mukaan hyökkäyksiin!

Viime kaudella Leppiksellä oli paljon erinäisiä pikkuloukkaantumisia, joten toivottavasti saadaan mies pysymään kunnossa. EPSiä vastaan tulikin jo kauden ensimmäiset 70 minuuttia ja hyvin meni, vaikka juokseminen vaihtoon vaikutti hieman tuskaiselta. No pain no gain, pikkuhiljaa hyvä tulee ja mitä näitä nyt oli.