Juuso Jääskeläinen tekee paluun Old Starsiin

Hyökkääjänä viihtyvä Juuso Jääskeläinen palaa yhden kauden tauon jälkeen mustapaitojen riveihin. Viimeksi Jääskeläinen nähtiin Old Starsissa Kutosen nousutalkoissa kaudella 2016 ja silloin syntyi mukavat seitsemän maalia. Vuosi 2017 meni Tampereella ilmailuopistossa, mutta nyt mies on taas kotiutunut Vantaan Kivistöön. Näillä näkymin ensimmäiset matkustajalennot Juuso starttaa Finnairilla ensi syksynä. Bon voyage!

Miltä fudis on maistunut taas reilun vuoden tauon jälkeen?
-Tosi hyvältä on maistunut ja treenaaminen on ollut erityisen mukavaa, koska joukkueessa on edelleen niin hyvä henki. Harkoissa on kyllä nyt sellainen meininki, että höntsäily on jäänyt pois ja kaikki yrittää sata lasissa. Silti hampaita ei kuitenkaan kiristellä liikaa.

Onko joukkue ja sen toiminta muuttunut mielestäsi Kutosen vuoden jälkeen?
– Pallovarmuus on joukkueella selkeästi kehittynyt. Taktisiin asioihin on panostettu aiempaa enemmän, joten ajatus siitä, miten pelaamme joukkueena hyvää fudista, on selkeytynyt. Maalintekovoimaakin meille on tullut lisää.
Lisäksi saatiin jengille vihdoin uudet peliasut ja verkkarit, joten näytetään jo varteenotettavalta fudisjengiltä kentän ulkopuolellakin!

Juuso päällään vähän parempaa seppälää.

Tervetuloa takaisin Juuso!