Jani Viitanen Old Starsin takalinjoille!

Viitasen Janilla on rutkasti kokemusta Nelosen peleistä.

 

Old Stars vahvisti puolustustaan kokeneella Nelosen pelurilla, kun pitkään VJS:ää edustanut Jani Viitanen palaa kasvattajaseuraansa. Viime kaudella Stadin Vitosta Kake Otsoissa pelannut Jami (?) on tuttu mies monelle joukkuetoverilleen pelattuaan sitä ennen VJS:n riveissä useamman kauden Nelosta ja Old Starsin harjoitusvahvuudessakin miestä on nähty myös aiemmin.

 

VJS P90 Fiorentinassa futisuransa aloittanut Viitanen on varsin vahva jässikkä kaksinkamppailuissa, mutta myös pallollisesta osaamisesta on saatu näytteitä talven treeneissä. Old Starsin pelitavassa puolustajilta vaadittava syöttötaito on miehellä kunnossa ja kun uusien pelikaverien liikkeet tulevat tutuiksi, saadaan Viitasesta varmasti oiva lisä mustapaitojen alakertaan.

 

-Olet ollut jo joulukuusta asti Old Starsin mukana. Mikä fiilis on ollut treeneissä ja millä mielin uuteen kauteen?

”Talven reeneissä ollut hyvä fiilis ja kaikki ukot hyvällä asenteella mukana. Siistiä päästä osaksi Old Starsia ja pelaamaan junnuvuosien pelitovereiden kanssa.

Tulevalla kaudella tulee paljon tiukkoja pelejä, mutta jokaiseen kähdtetään taistelemaan täysistä pisteistä. Varsinkin RiRaa vastaan lähdetään säilyttämään Myrtsin herruus meillä.”

 

Näillä mennään, tervetuloa Jani!