Alustava lohkojako julki

Alustava lohkojako julki!

 

Old Stars arvottiin Uudenmaan Nelosen itäiseen lohkoon, joten maakuntamatkailun helmet Järvenpää, Sipoo, Nurmijärvi ja Porvoo tulevat tutuiksi. Huhujen mukaan myös Tuusula päästään näkemään, mutta tiedä häntä. Espoosta mukana ovat Kasiysi Rocky sekä Tikka, ja paikalliskamppailuissa kohdataan KoiPS Cold Stars ja Riipilän Raketti. Kasassa on siis aikamoinen paketti.
Lohkon vaikuttaa etukäteen varsin tasaiselta ja mukana on useampi kova jengi. Myrtsiläissilmin lohkon kovin vastustaja lienee kaksi kautta ilman tappioita porskuttanut järvenpääläinen NouLa. Pitkään yhdessä pelannut kaverijengi pelasi useamman vuoden Kolmosta, kunnes aloittivat uudestaan Kutosessa samaan aikaan Old Starsin kanssa. Viime kaudella Järvenpään ylpeys voitti Vitosessa 18 ottelustaan 16 ja pelasi kaksi tasan. Näissä otteluissa se mätti peräti 84 maalia, joten maalintekovoimaa joukkueesta löytyy.
Mustapaitoja Regions’ Cupissa pöllyttänyt JäPS/47, viime kaudelta tuttu NJS/2 ja Pallokerho Keski-Uusimaan kakkosjoukkue ovat nuoria ja kovaa treenaavia porukoita, jotka varmasti halajavat menestystä. Old Stars lähtee kuitenkin luottavaisin mielin tulevaan kauteen. Eiliset harjoitukset peruttiin lumimassan uhatessa Aktia Areenan kattoa, mutta ensi viikolla aloitetaan taas treenaaminen. Saadaan sit kolmet treenit alle ennen MyPa-matsia.
Tulossa on myös pari uutta pelaajasopimusta, joista tiedotetaan vuoden alussa. Kannattaa siis pysyä taajuudella!