Susien vieraaksi Kouvolaan

VJS kohtaa huomenna sunnuntaina vierasottelussa Kouvolan Sudet. Edellisestä Kiffen-ottelusta on kulunut 12 päivää ja näin joukkue on päässyt hyvin lataamaan akkuja, parantelemaan pikkuvammoja ja valmistautumaan huolellisesti Sudet-kamppailuun. Ottelu onkin tärkeä nimittäin Sudet ovat tällä hetkellä ainoana joukkueena VJS:n alapuolella kolmella pisteellään ja yläpuolella puolestaan seitsemän joukkuetta on kuuden pisteen sisällä, joista vielä viisi joukkuetta vain kolmen pisteen sisällä. Vaikka Susilla on ollut vaikeuksia kartoittaa pistepussia tällä kaudella, on joukkue kuitenkin yltänyt kolmeen tasapeliin laadukkaita vastustajia vastaan kuten vieraissa Mikkelin Palloilijoita ja Mikkelin Pallokissoja sekä kotona Klubi 04:ää vastaan. Joukkueen paras maalintekijä on kolme kertaa osunut kokenut hyökkääjä Niko Nakari, joka on voittanut niin Kakkosen kuin Kolmosenkin lohkojen maalikuninkuuksia aiemmilla kausilla. VJS:n onkin syytä valmistautua hyvin ja olla parhaimmillaan, mikäli kolme pistettä halutaan viedä Vantaalle.

VJS on harjoitellut viime viikon nurmella ja valmistautunut huolellisesti kamppailuun Kouvolan keskuskentällä. Omaa ja vastustajan tekemistä on analysoitu ja harjoituksissa on ollut selkeät taktiset painotukset kohden kamppailua. Huomenna joukkueesta uupuvat Abdulkadir Said Ahmed jalkavamman, Michael Alapappila henkilökohtaisten syiden ja armeijasta joukkueen vahvuuteen palannut Emongo Osongo kuumeilun vuoksi.

Päävalmentaja Ville Vepsäläinen kommentoi lähtökohtia Sudet-otteluun: ”Tärkeä peli taas edessä, kun matkustetaan Kouvolaan. Ennakkoon jälleen sellainen kamppailu, josta odotamme pisteitä. Tiedämme kuitenkin vastustajan tilanteen ja sen, että ovat onnistuneet kiusaamaan muutamaa sarjan kärkipään joukkueista. Emme voi odottaa saavamme mitään helposti tai muuten olemme vaikeuksissa. Vastustaja varmasti taistelee pisteistä ja meidän tulee olla valmiina ja pelata omilla vahvuuksillamme. Meillä on nyt parista viime pelistä hyvät kokemukset ja lähdemme jatkamaan hyvää tekemistä. Nälkä on oltava kova ja halu ottaa kiinni mahdollisuudesta, joka meille nyt tarjotaan nousta taas taistelemaan ylemmistä sijoista.”

Sudet – VJS huomenna sunnuntaina klo 18:30 Kouvolan keskuskentällä.