PEPO Lappeenrannasta saapuu Myyrmäkeen

VJS kohtaa huomenna kauden toisessa kotiottelussaan Lappeenrannan PEPO:n. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden lähes vastaavissa merkeissä nimittäin PEPO:lla on ensimmäisistä kolmesta ottelustaan kasassa neljä pistettä voitolla, tasapelillä ja tappiolla. VJS:llä puolestaan viisi pistettä voitolla, kahdella tasapelillä ja tappiolla. Edellisellä kierroksella PEPO pelasi kotonaan 2-2-tasapelin NJS:n kanssa ja sitä edeltävällä kierroksella joukkue kärsi 2-1-tappion Klubi 04:n vieraana. VJS puolestaan kärsi viime viikolla kauden ensimmäisen tappion JäPS:lle lukemin 2-1 Järvenpäässä ja sitä edeltävällä kierroksella kotiavauksessa tiukka tasapeli Reipaksen kanssa 2-2.

PEPO, joka lähti kauteen yhtenä nousijasuosikkina, sijoittui viime kaudella tasaisessa Kakkosen itälohkossa viidenneksi neljä pistettä nousija MYPA:n perässä. Joukkue vahvisti tälle kaudelle rivejään hankkimalla Pohjoislohkon Herculeksesta 20 maalia iskeneen Paul Obin hyökkäykseen ja Gnistanista japanilaisen Naoyuki Yamazaki keskialueelle. Joukkueen viime kauden vahvuus on ollut puolustuslinja, jossa luutii mm. pitkänhuiskea Alieu Ceesay. Joukkue päästi silloin vähiten maaleja sarjassa yhteensä 21 kappaletta.

Kotijoukkueen leirissä puolestaan on viikko käytetty JäPS-pelin poispyyhkimiseen ja PEPO-peliin valmistautumiseen. Viime kotiottelusta jäi hieman hampaankoloon, kun Reipas-pelin hyvään toisen jakson esitykseen ei kruunautunut toista maalia. Huomenna on taas uusi mahdollisuus hakea täyttä pistepottia ja huudattaa kotiyleisöä. Helpolla pisteet eivät varmastikaan irtoa sillä vastassa on laadukas yhdistelmä. Joukkue on kuitenkin valmis taas pistämään parasta kotiyleisön edessä.

Päävalmentaja Ville Vepsäläinen avaa joukkueen tunnelmia ennen PEPO-kamppailua:

”Viikko on taas käytetty hyvin ja päästy harjoittelemaan ja käymään asioita läpi. Hyvillä fiiliksillä lähdetään pelaamaan kotiyleisön eteen ja haastamaan yhtä ennakkoon sarjan vahvimmista joukkueista. Joukkue on reagoinut hyvin viime viikonlopun JäPS-peliin ja treeneissä on ollut vahva tekemisen meininki.  Odotettavissa on varmasti vaikea ottelu, mutta kotikentällä Myyrmäessä lähdemme aina hakemaan voittoa. Uskon, että meillä on taas hetkemme ja nyt haluamme käyttää ne hyväksi.”

VJS – PEPO huomenna lauantaina Myyrmäen stadionilla klo 17:00

Lippujen hinnat:

Aikuiset 5 €

Lapset 6-16 v, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 2 €

Pelipassilla ja VJS:n jäsenkortilla 1 € alennus aikuisten lipusta

Seuran pelaajat ja toimihenkilöt seuran asusteissa ilmaiseksi

Kausikortti 30 €