Naapurikunnan NJS vastassa helatorstaina

VJS kohtaa huomenna helatorstaina ”Kolmostien derbyssä” Nurmijärven Jalkapalloseuran. Vuonna 2004 perustetun NJS:n miesten edustusjoukkue nousi viime kaudeksi Kakkoseen, jossa se pelasi myös aiemmin kaudella 2015. Joukkue sijoittui kaudella 2018 Kakkosen itälohkossa yhdeksänneksi ja välitti juuri putoamisen 12 joukkueen sarjassa, josta viime kaudella vielä kolme joukkuetta lähti sarjaporrasta alemmaksi (tällä kaudella kaksi). Ottelu pelataan huomenna Klaukkalan nurmella, joten VJS-kannattajille ei ole kovin pitkä matka lähteä tukemaan omia suosikkejaan.

NJS hakee vielä tämän kauden avausvoittoaan hävittyään sarjassa vieraissa MP:lle ja viimeksi nyt maanantaina Klubi 04:lle. Lisäksi joukkue on pelannut tasapelit JäPS:n ja PEPO:n kanssa. VJS puolestaan on nyt pelannut viimeiset neljä peliä voitoitta, kun PEPO oli vahvempi viime lauantaina Myyrmäessä. Joukkue majailee sarjan tasaisessa keskikastissa viidellä pisteellä. NJS siirtyi tälle kaudelle uuden vastuuvalmentajan alaisuuteen, kun Teemu Savukoski siirtyi Nurmijävelle. Mies valmensi neljä edellistä kautta PK-35:n A-junioreita, joista kolme kautta joukkue toimi VJS:n kanssa yhteisjoukkueena. Näin VJS:ssä on useampi tuttu kasvo Savukoskelle mm. nuoret Michael Alapappila ja Samu Strengell. NJS:n riveistä puolestaan siirtyivät kauden jälkeen Ahmed Said Ahmed ja Emongo Osongo VJS:n riveihin. Varmasti lisätunnetta tulee peliin, kun on tuttuja vastassa puolin ja toisin.

Päävalmentaja Ville Vepsäläinen kommentoi huomista kamppailua:

”Pieni paikalliskamppailun asetelma tuo lisää fiilistä otteluun. Ehdottomasti haluamme ottaa kolme pistettä mukaan Vantaalle. Alkukaudesta olemme huomanneet mitä vaatii, että tässä sarjassa voittaa pelejä. Keskittyminen ja pelisuunnitelmassa pysyminen täytyy kestää koko ottelun. Ei riitä, että pelaamme ajoittain hyvin otteluiden sisällä. Maalipaikoissa pitää olla tehokkaita ja puolustettaessa meidän tulee olla keskittyneitä. Joukkue on virittäytynyt hyvin ja huomenna olemme varmasti valmiina.”