MiPK saapuu Myyrmäkeen

VJS kohtaa kauden kolmannessa kotiottelussa Mikkelin Pallo-Kissat. Tasaisessa sarjassa kolmantena oleva MiPK on saalistanut kuudesta ottelustaan 10 pistettä. Joukkue on tehnyt sarjassa kymmenen maalia ja päästänyt vain neljä. MiPK on pelannut viimeiset kaksi vuotta Kakkosessa ja viime kaudella se sijoittui jaetulle kolmannelle sijalle 37 pisteellä 22 ottelusta. Joukkuetta luotsaa pitkän pelaajauran liigassa tehnyt Janne Moilanen. MiPK:n tunnetuin pelaaja on Veikkausliigan kaksinkertainen maalikuningas, 41 vuotta elokuussa täyttävä Rafael Pires Vieira. Toinen mielenkiintoinen nimi on nuorten maajoukkueita edustanut ja Veikkausliigaa mm. Ilveksessä ja SJK:ssa pelannut 21-vuotias Aleksis Lehtonen.

VJS puolestaan lähtee otteluun palaamaan taas voittojen teille viime kierrosten mollivoittoisten tulosten jälkeen. VJS on tällä hetkellä 12 joukkueen sarjassa yhdeksäntenä viidellä pisteellä. Joukkue on pelannut kuudesta ottelustaan neljä vieraissa, joten hyviä kotipelejä ja mahdollisuuksia täysiin pisteisiin on vielä useita edessä. Seuraavana vuorossa on siis MiPK, jonka VJS kohtaa viikon jälkeen, jossa joukkue on hakenut yhtenäisyyttä ja formia niin kovilla harjoituksilla kuin pienellä oheistoiminnallakin. Joukkue on kokenut myös hieman uudistusta, kun Mikko Maarasen, Mikael Konun ja Eetu Olvisen kanssa on yhteisymmärryksessä purettu sopimukset ja miehet jatkavat uraansa muualla. Nuoria pelaajia A-ja B-junioreista on nähty harjoituksissa, joten muutama uusi kasvo saatetaan nähdä myös sunnuntaina MiPK:iä vastaan.

Päävalmentaja Ville Vepsäläinen kommentoi valmistautumista kamppailuun:

”Saimme NJS-pelistä pidemmän tauon tähän otteluun. Olemme pyrkineet käyttämään sen mahdollisimman hyvin analysoimalla peliämme, käymällä keskusteluja joukkueen kanssa, harjoittelemalla kovaa ja viettämällä aikaa yhdessä oheisaktiviteetin muodossa nostattamaan yhteishenkeä. Viime viikolla muutaman pelaajan kanssa kävi ilmi, että sitoutuminen nykyiseen toimintaan ei ollut sataprosenttisesti mahdollista ja näin matka jatkuu heille toisaalla. Kiitämme kundeja panoksesta, sillä he olivat tekemässä hienoja asioita tälle joukkueelle ja seuralle. Nyt fokus on kuitenkin jo täysin MiPK-ottelussa. Taas hieno peli edessä ja laadukas vastustaja vastassa. Olemme käyneet läpi heidän pelaamista ja uskon, että meillä on lääkkeet kolmeen pisteeseen. Jätkät ovat nälkäisiä ja haluavat taas kokea yhdessä kotiyleisön kanssa sen voitontunteen.”

VJS – MiPK sunnuntaina 9.6. klo 18:30 Myyrmäen stadionilla