Mikkelin Palloilijat saapuu vieraaksi

VJS kohtaa kauden neljännessä kotiottelussaan lohkon kärkipaikkaa yhdessä Viikinkien kanssa pitävän MP:n eli Mikkelin Palloilijat. Yhdeksi kauden ennakkosuosikeista veikattu MP aloitti kauden todella vahvasti, mutta viime aikoina joukkue on hieman yskinyt ja pelannut viidestä viime ottelustaan neljä tasan ja voittanut yhden. Muutama päivä sitten joukkue jäi 2-2-kotitasapeliin JäPS:n kanssa. Joukkueen paras maalintekijä on brasilialainen Lucas Dos Santos kuudella osumallaan. Maamies Denis Lima de Assis on osunut kolme kertaa. Lisäksi joukkueessa pelaa vielä kolmas brasilialainen, jo pitkään tuttu Suomen kentiltä Filipe de Mello.

VJS lähtee kamppailuun paikkaamaan Viikingit-pelin romahdusta ja palaamaan nopeasti taas pistekantaan. Tämänpäiväisestä ottelusta sivussa ovat Liridon Islami pelikiellon vuoksi ja Vili Lankinen pienen jalkavamman takia. Kokoonpanoon ovat nousseet A-nuorista 2001-syntyneet viime otteluissa pirteästi pelannut Niko Strengell ja tänään ensimmäistä kertaa mukana oleva hyökkääjä Emilianos Souris. MP-pelin kokoonpanoon palaavat myös pelikiellossa olleet joukkueen kapteeni Marko Kolsi ja toppari Ahmed Said Ahmed.

Valmentaja Ramiro Munoz Calvo ennakoi kamppailua:

”Joukkue on reagoinut hyvin ja nopeasti viimeiseen raskaaseen tappioon. Pelaajat tietävät, että kaikki joukkueet tässä sarjassa ovat voitettavissa, jos pelaamme parhaamme mukaan myös MP. He ovat hyvä joukkue täynnä laadukkaita pelaajia, mutta uskon, että VJS on tänään valmis ensimmäiseen kotivoittoon ja antamaan parhaan kuvan itsestään. Olen todella iloinen ja ylpeä, miten VJS:n nuoret pelaajat, jotka ovat nousseet edustusjoukkueeseen ovat ottaneet haasteen vastaan ja nostaneet joukkueen tasoa. Toinen mikä lämmittää mieltä on kannatus niin kotona kuin vieraissakin. Tänään on VJS:n päivä.”

VJS – MP ke 19.6. Myyrmäen jalkapallostadionilla klo 18:30

 

Lippujen hinnat:

Aikuiset 5 €

Lapset 6-16 v, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 2 €

Pelipassilla ja VJS:n jäsenkortilla 1 € alennus aikuisten lipusta

Seuran pelaajat ja toimihenkilöt seuran asusteissa ilmaiseksi