Kotiavaus Kakkosessa 18 vuoden tauon jälkeen – vastassa Reipas

VJS ja miesten Kakkonen palaavat huomenna 18 vuoden tauon jälkeen takaisin Myyrmäkeen. Tämän kauden kaksi ensimmäistä kierrosta VJS pelasi vieraskentällä, joista kertyi mukavasti neljä pistettä voitolla Klubi 04:stä ja tasapelillä Joensuun Jiposta. Kotiavauksessa vastaan asettuu toinen nousijajoukkue, perinteinen Lahden Reipas, joka nousi ylivoimaiseen malliin viime kaudella myös Kakkoseen. Joukkue menetti vain kaksi pistettä koko kautena pelaten yhden tasapelin ja voittaen loput ottelunsa. Joukkueen keulahahmona esiintyi täksi kaudeksi Klubi 04:ään siirtynyt Olli Tynkkynen, joka paukutti kunnioitettavat 40 maalia Kolmosessa. Joukkue on pitänyt hyvin tasoaan Tynkkysen lähdöstä huolimatta ja esiintynyt tasapäisesti talven harjoitusotteluissa kokeneempia Kakkosen joukkueita vastaan. Reipas avasi kautensa vahvasti ottamalla voiton ensimmäisessä sarjaottelussaan JäPS:iä vastaan kotikentällä lukemin 3-1. Joukkue on varsin kokenut ja tekee myös yhteistyötä Veikkausliiga-seura FC Lahden kanssa.

VJS puolestaan on päässyt palautumaan Joensuun reissusta ja valmistautumaan huolella otteluun Reipasta vastaan. Jippoa vastaan joukkue osoitti vahvaa luonnetta ja piti maalinsa puhtaana vaarallista joensuulaisryhmää vastaan. Pallollinen peli ei ollut aivan niin hyvää kuin toivottiin ja varmasti siinä oli aggressiivisesti pelanneella vastustajalla oma osuutensa. Huomenna päästään vihdoin ensimmäisen kerran tällä kaudella pelaamaan kotistadionille Myyrmäkeen, jossa joukkue on tottunut harjoittelemaan, pelaamaan ja myös voittamaan.

Päävalmentaja Ville Vepsäläinen kertoo joukkueen tunnelmista kohden huomista kamppailua: ”Kahden vieraspelin jälkeen odottava fiilis päästä esiintymään pitkästä aikaa Myyrmäen stadionille kotiyleisön eteen. Olemme saaneet sarjaan hyvän alun ja lähdemme luottavaisina kotiavaukseen. Joukkueessa on hyvä virinä tällä hetkellä ja olemme päässeet harjoittelemaan laadukkaasti kohden Reipas-ottelua. Kaksi vuotta sitten avasimme Nelosessa, suunnittelimme ja unelmoimme pienessä porukassa Kakkosesta. Pienestä porukasta on kasvanut jo varsin iso ja vahva yhteisö, joka huomenna pelaa kotonaan Kakkosta. Odotan peliin tulevan paljon yleisöä, jolle voimme tarjota viihdyttävää ja aktiivista jalkapalloa. Näistä hetkistä pitää osata nauttia!

Myös hyökkääjä Liridon Islami katsoo luottavaisesti kohden huomista kamppailua: ”Tosi hyvät fiilikset, kun päästään stadikalle ensimmäiseen kotipeliin. Koko viikko ollut hyvää tekemistä treeneissä ja selvät sävelet, miten lähdetään peliin. Toivottavasti stadion täyttyy ja matsista ainoastaan kolme pistettä kelpaa meille. Halutaan järjestää juhlat faneille ensimmäiseen kotipeliin”, Doni päättää.

VJS – Reipas Myyrmäen jalkapallostadionilla huomenna äitienpäivänä klo 15.00. VJS tarjoaa kaikille äideille ilmaiset kahvit!

 

Lippujen hinnat:

Aikuiset 5 €

Lapset 6-16 v, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 2 €

Pelipassilla ja VJS:n jäsenkortilla 1 € alennus aikuisten lipusta

Seuran pelaajat ja toimihenkilöt seuran asusteissa ilmaiseksi

Kausikortti 30 €

 

Portit aukeavat tunti ennen ottelua.