Jrad ja Sabally Tikkurilasta Länsi-Vantaalle

Laitapuolustajana viihtyvä Adel Jrad, 19,  ja hyökkääjä Borry Sabally, 19, ovat solmineet sopimuksen VJS:n kanssa.  Jradilta löytyy kokemusta Kolmosesta jo kahden kauden ajalta TiPS:n paidasta, kun taas Sabally teki viime kaudella läpimurtonsa Kolmosessa. Joukkueen päävalmentaja Sami Setälä on tyytyväinen saadessaan pelaajat joukkueeseen.

– Molemmat pelaajat ovat kypsiä nuoresta iästä huolimatta. Viime kaudella tuli nähtyä molempien otteita useammassa ottelussa ja peliesitykset olivat vakuuttavia. Adel ja Borry kuuluivat ehdottomasti joukkueensa parhaimmistoon, kommentoi Setälä uusia pelaajasopimuksia. 

Hyökkäyksen laidalla ja keskellä viihtyvä Itä-Hakkilan Kilvan kasvatti tarttui VJS:n tarjoukseen ilomielin.  

– VJS:llä on hyvät olosuhteet ja hyvä valmennustiimi. On hienoa päästä pelaamaan Kakkosta ja ottamaan uralla askel eteenpäin. Tärkeintä tällä kaudella on saada mahdollisimman minuutteja ja kehittyä pelaajana sekä menestyä joukkueena, kommentoi hyvän tuulinen Sabally sopimustaan.

Myös toinen samalta suunnalta Länsi-Vantaan ylpeyden riveihin siirtyvä Adel Jrad on hyvällä fiiliksellä sopimuksen syntymisestä.


– Todella hyvillä fiiliksillä siirryn VJS:n paitaan! Odotan innolla tulevaa kautta Kakkosessa. VJS:n organisaatio, olosuhteet ja valmennustiimi tekivät myös minuun vaikutuksen ja oli näin ollen minun vaihtoehdoistani laadukkain kokonaisuus. Ensi kauden tavoitteina on menestyä joukkueena parhaalla mahdollisella tavalla sekä kehittää omaa tekemistä jatkuvasti, kommentoi Jrad. 

Seuraava harjoitusottelu pelataan Kakkosessa pelaavaa Atlantista vastaan lauantaina 30.1. klo 17.15. Aktia Areenalla. Ottelu pelataan rajoituksien mukaisesti suljetuin ovin.