Huomenna Järvenpäässä vastassa JäPS

VJS matkustaa huomenna kauden kolmanteen vierasotteluun Järvenpäähän JäPS:n vieraaksi. JäPS, joka sijoittui viime kaudella Kakkosen Itä-lohkon toiseksi iskemällä peräti 60 maalia 22 ottelussa on aloittanut kauden hieman tahmeasti kärsien ensin vieraissa Reippaalle 3-1-tappion ja pelaten viime viikonloppuna Klaukkalassa 1-1 tasapelin NJS:n kanssa. Jo yhdeksättä peräkkäistä kauttaan Kakkosessa operoiva järvenpääläisnippu on varsin kokenut ja ennakoitu myös tälle kaudelle kärkikahinoihin. Suoraviivaisesta pelityylistään tunnettu joukkue, jota valmentaa Osku Partonen, omaa varsin vaarallisen hyökkäyspään, jossa operoivat mm. 13 maalia viime kaudella iskenyt Tuure Nummi, nuori Herkko Kuosa ja PKKU:sta siirtynyt Hedi Khayat.

VJS puolestaan on pelannut ottelun JäPS:iä enemmän saldolla yksi voitto ja kaksi tasapeliä, joista viimeisin viime viikonloppuna Reipasta vastaan. Joukkueen terveystilanne on varsin hyvä. Ainoastaan Abdulkadir Said Ahmed on pienen jalkavamman takia pois vahvuudesta. Järvenpäässä on olosuhteiden eteen tehty hyvää työtä ja huomenna päästäänkin ensimmäistä kertaa nurmelle, kun ottelu pelataan Järvenpään keskuskentällä.

VJS:n valmentaja Ramiro Munoz Calvo ennakoi huomista kamppailua: ”JäPS on kokenut ja fyysinen joukkue, joka on vahva ilmassa ja pyrkii prässäämään pelitilan pois mahdollisimman ylhäältä. Huomenna on ensimmäinen kotipeli heille ja odotettavissa on varmasti vahvalla tunteella pelaava vastustaja. Meille hieno haaste lähteä tavoittelemaan kolmea pistettä sieltä. Joukkue on valmiina ja motivoitunut palaamaan voittojen tielle. Molemmilla joukkueilla on laadukkaita pelaajia, joten virhe suuntaan tai toiseen voi näkyä heti tulostaululla. Kumpi pystyy ehjempään suoritukseen, on varmasti se, joka ottaa kolme pistettä mukanaan.”

JäPS – VJS huomenna lauantaina Järvenpään keskuskentällä klo 17:00.