Jalmari Karvinen viimeisenä lukkona myös kaudella 2021

Useamman vuoden Länsi-Vantaan ylpeyden maalilla hienoja otteita esittänyt Jalmari Karvinen jatkaa tutussa ympäristössä jälleen alkavalla kaudella. Korson Palloseuran kasvatti siirtyi Vantaan Jalkapalloseuraan vuonna 2009 ja on tästä asti viihtynyt hyvin Myyrmäen jalkapallostadionin parrasvaloissa. Joukkueen päävalmentaja Sami Setälä on todella tyytyväinen saadessaan jatkaa yhteistyötä Karvisen kanssa.

-Jammu oli meille viime kaudella todella tärkeä palanen ja yksi takuumiehistä nousun kannalta. Tänä kautena maalivahtiosasto tulee olemaan sarjan huippuluokkaa ja kilpailu peliajasta tulee varmasti kehittämään Jammu entisestään, toteaa Setällä, joka pelaajaurallaan toimi myös maalivahtina.

VJS:n edellisellä Kakkosen kaudella Karvinen torjui kuudessa ottelussa. Tulevaa Kakkosen kautta maalivahti odottaa innostunein mielin.

-Tunnelmat ovat korkealla ja treenaaminen on maistunut hyvältä! Odotan ensi kautta innolla, varsinkin tiukkoja kamppailuja kotiyleisön edessä, tiivistää Karvinen tunnelmiaan.

Tulevalle kaudelle Karvisen tavoitteet ovat selkeät, niin omalta kuin joukkueenkin osalta.

-Viime kausi oli hyvä ja tuntui, että pystyin nostamaan omaa tasoa joukkueen mukana läpi kauden. Tulevalla Kakkosen kaudella tavoitteena on pysyä ehjänä, pelata paljon ja pärjätä joukkueena Kakkosessa. On myös hienoa päästä seuraamaan kokeneen ammattilaisen otteita lähietäisyydeltä ja oppimaan Psykolta paljon, summaa kotiyleisön suosikkipelaajiin lukeutuva Karvinen tavoitteitaan sekä uutta virkaveljeään.

Hanki VJS:n kausikortti ja ole mukana yhteisellä matkalla kaudella 2021!
Kausikortin hinta 50,- sisältäen, niin naisten Ykkösen, kuin miesten Kakkosen kaikki kotiottelut.

Tilaa kausikortti tästä