Huomenna vastassa kenraalissa KaaPo

VJS saa huomenna lauantaina sarjan kenraaliotteluun vastaansa Kakkosen länsi-lohkosta Kaarinan Pojat, jotka saapuvat Myyrmäki-hallissa klo 14:15 alkavaan kamppailuun. Myyrmäen stadionilla on vielä remontti kesken, joten ottelu pelataan hallissa. Kotijoukkueen viimeiset treenimatsit ovat olleet niukkamaalisia, joissa viimeksi HPS kaatui viikko sitten Aktialla 1-0 ja sitä edeltävällä viikolla joukkue pelasi 0-0-tasapelin Honka Akatemiaa vastaan. Muuten VJS:n pre-seasonin saldo on neljä voittoa (NJS, EPS, Atletico Malmi, HPS), neljä tasapeliä (FC Espoo, Klubi 04, KäPa ja Honka Akatemia) ja kaksi tappiota (KPV ja JäPS). VJS:llä on huomenna muutama poissaolo, kun Eetu Olvinen, Jalmari Karvinen, Abdulkadir Said Ahmed, Patrik Pykälä-Aho ja Vili Lankinen parantelevat vielä vammojaan tai ovat muista syistä poissa kokoonpanosta. Muuten joukkue pääsee parhaallaan KaaPo:n kimppuun. Valmistautuminen on sujunut hyvissä merkeissä ja päävalmentaja Ville Vepsäläinen kertookin, että lähenevä sarja-avaus tuo jo lisälatinkia viimeisten viikkojen treeneihin ja peleihin: ”Hyvät fiilikset, kun sarjakausi lähenee ja avausottelu Klubi 04:ää vastaan Telialla odottaa jo parin viikon päässä. Tärkeää, että saatiin kenraaliin kova vastus ja KaaPo on varmasti sitä. Muutama poissaolo meillä on huomenna, mutta silti saadaan laadukas ryhmä kentälle. Olemme puolustaneet viime peleissä hyvin ja huomenna haluamme myös pallollista peliämme parantaa. Odotettavissa varmasti tasokas kamppailu.”

KaaPo nousi Kakkoseen kaudelle 2018 voittaen nousukaudella myös Regions Cupin samalla tavoin kuin VJS viime vuonna. Joukkue pelasi myös vahvan tulokaskauden Kakkosessa sijoittuen länsi-lohkossa neljänneksi Musan, SalPan ja GrIFK:n jälkeen. KaaPo:lla oli myös nyt talvella hyvä Suomen Cup-taival joukkueen edetessä Kakkosen Cupissa välieriin saakka ja ollen näin yhden voiton päässä Suomen Cupin neljännesvälierästä.

Huomenna lauantaina VJS – KaaPo Myyrmäki-hallissa klo 14:15. Tervetuloa paikoille! Otteluun on vapaa sisäänpääsy. Buffetti palvelee.

#vjsmiehet #länsivantaanylpeys #kakkonen #preseason