Huomenna se alkaa – Kakkonen 2019!

Kakkosen kauden 2019 avausottelussa VJS matkustaa Töölöön Helsinkiin Klubi 04:n vieraaksi. Ottelu pelataan Telia 5G Areenalla huomenna lauantaina alkaen klo 18:30. Klubi 04 on HJK:n reservijoukkue, jossa pääasiassa pelaa seuran nuoria lahjakkuuksia. Joukkueet kohtasivat kertaalleen harjoituskaudella helmikuussa, jolloin pisteet jaettiin Kartanon tekonurmella lukemin 0-0. Klubi 04:n edellinen kausi Kakkosessa 2017 poiki nousun Ykköseen, jossa joukkue ei kuitenkaan viime kaudella onnistunut säilymään. Joukkueen ehkä mielenkiintoisimpia pelaajia ovat viime kaudella Palloliiton vuoden poikapelaajaksi valittu ja jo liigajoukkueessakin debytoinut 17-vuotias keskikenttäpelaaja Santeri Väänänen ja Lahden Reippaasta siirtynyt viime kaudella 40 maalia Kolmosessa iskenyt Olli Tynkkynen.

VJS on päässyt viime viikot rauhassa valmistautumaan otteluun ja iloinen uutinen oli myös Myyrmäen stadionin auettua tiistaina jälleen harjoitteluun ja peleille. Joukkue on päässyt keskittymään ottelusuunnitelman harjoittelemiseen pitkin viikkoa ja terveystilanne joukkueessa on myös hyvä, sillä ainoastaan Patrik Pykälä-Aho on loukkaantumisen takia vielä sivussa. Patrik on jo palannut osittain joukkueharjoitteluun, mutta ei ole vielä täydessä pelikunnossa. Päävalmentaja Ville Vepsäläinen kertoo tunnelmista ennen avausottelua: ”Odottavin ja luottavaisin fiiliksin mennään kohden avausmatsia. Jätkät ovat treenanneet hyvin ja harjoituksissa olemme päässeet hyvin käymään läpi, miten Klubi 04:ää vastaan mennään. Nälkä on kova ja haluamme startata hyvin. Uskon, että olemme valmiita, kun tuomari viheltää pilliin. Pientä jännitystä on varmasti ilmassa, kun nousijajoukkueena tullaan, mutta se pitää kääntää positiiviseksi energiaksi”

Joukkueen kapteeni Marko Kolsi kommentoi huomista avausottelua: ”Hieno fiilis päästä aloittamaan kausi ja etenkin Telia 5G Areenalla. Klubi 04 on laadukas ryhmä, jossa pelaa paljon lahjakkaita pelaajia. Meidän jätkille tämä on myös hyvä näytön paikka, kun päästään heitä vastaan mittaamaan. Viimeiset viikot ovat menneet hyvin ja joukkue on päässyt harjoittelemaan paljon yhdessä. Haluamme hyvän startin ja pistetilin heti auki, niin sen mukaan huomenna mennään kolmea pistettä jahtaamaan.”

Kakkosen A-lohkon avauskamppailu Klubi 04 – VJS huomenna lauantaina klo 18:30 Telia 5G Areenalla Töölössä. Kaikki VJS-kannattajat tervetuloa paikoille kannustamaan kolme pistettä Vantaalle!