Ahmed Said Ahmed VJS:ään!

VJS:n takalinjat saavat kovan vahvistuksen, kun 20-vuotias Ahmed Said Ahmed palaa takaisin Myyrmäkeen. Viime kaudella NJS:n riveissä loppukauden pelanneella Ahmedilla on jo nuoresta iästään huolimatta kokemusta Veikkausliigasta 11 ja Ykkösestä 7 ottelun verran. Viime kausilla loukkaantumiset ovat häirinneet kehitystä ja nyt onkin oiva hetki palata ”kotiin”, tuttuun ympäristöön hakemaan taas uusi vaihde uralle. Näin Ahmed kommentoi siirtoaan takaisin Länsi-Vantaalle: ”Todella hyvällä fiiliksellä palaan taas kotimaisemiin ja joukkueeseen, jossa minulla on jo paljon entuudestaan tuttuja pelaajia ja taustoja. Täällä on hyvä kehittyä ja positiivinen virinä joukkueen ja seuran ympärillä. VJS ja tämä alue merkitsevät minulle todella paljon, sillä näillä kaduilla ja kentillä on kavereiden kanssa aina tullut potkittua. Nyt haluan näyttää täällä osaamistani ja auttaa joukkuetta menestykseen.”

Ahmed siirtyi VJS:ään 13-vuotiaana yhdessä velipoikansa Abdulkadirin kanssa Lehmon Pallosta Vantaalle muuton yhteydessä. Tie vei VJS:ssä aina A-junioreiden yhteisjoukkueeseen, josta mies siirtyi PK-35 Vantaan miehiin Shefki Kuqin nostamana. Nyt on edessä paluu taas tutulle stadionille. ”Täällä on hyvä projekti meneillään ja uskon siihen täysin. VJS on suuri seura ja meillä on jo paljon seuraajia. Oma tavoite on pelata hyvä jakso täällä ja päästä taas eteenpäin uralla. Uskon, että ihmiset löytävät stadionille ja haluamme tarjota heille hyvää ja voittavaa futista.”

Päävalmentaja Ville Vepsäläinen kommentoi Ahmedin siirtoa: ”Ahmed tuo meille lisää fyysisyyttä takalinjoille ja myös kokemusta nuoresta iästään huolimatta. Hän on nähnyt, miten ylempänä toimitaan ja uskon, että pystyy tuomaan meille johtajuutta ja esimerkkiä. Meillä on nyt hyvä kilpailutilanne lähes joka pelipaikalla, josta olen todella tyytyväinen. Lisäksi meillä on vielä omia nuoria pelaajia tulossa haastamaan pelipaikoista. Joukkue alkaa olemaan valmis Kakkoseen.”