full screen background image

Haemme ammattivalmentajiemme joukkoon tyttöjen talenttivalmentajaa

Viidentoista vakituisen työntekijämme intohimona on yhdessä vahvasti sitoutuneen ja osaavan seuratoimijajoukon kanssa järjestää jatkuvasti kehittyvää jalkapallotoimintaa kaikenikäisille. Haemme tähän joukkoon määräaikaisella sopimuksella tyttöjen talenttivalmentajaa nykyisen siirtyessä Suomen Palloliiton palvelukseen.

VJS haluaa olla johtava urheilijoiden kasvattajaseura. Visiomme vaatii näin urheilutoiminnan ammattilaisilta sitoutumista toiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja opetussuunnitelman mukaiseen toimintaan. Uusi tyttöjen talenttivalmentajamme on valmennuksen ammattilainen, joka on valmis laittamaan itsensä likoon suomalaisen tyttöjen huippujalkapallon edistämiseksi. Sinulla on vahva jalkapallotausta ja halu kehittää nuoruus- ja huippuvaiheen lahjakkuuksia – ammattitaito nuorten valmentajana, sekä pelaajataustasi katsotaan valinnassa eduksi. Omaat myös hyvät sosiaaliset taidot, ja sinulla on kokemusta valmennusosaamisen kehittämisestä ja yhteistyöstä valmennusverkostoissa. Hyödynnät nykyaikaisia opetusmenetelmiä ja työkaluja niin valmennuksessa kuin valmennusosaamisen kehittämisessä. Pedagogiset taitosi ja nuorten kanssa työskentely ovat erityisosaamistasi.

Koulutustasosuosituksena on voimassa oleva UEFA A -lisenssi ja muu soveltuva koulutus (esim. opettaja, liikunta-alan ammattilainen tai muu vastaava koulutus).

VJS:n tyttöjen talenttivalmentajan toimenkuvaan kuuluvat myös Etelän aluevalmentajan tehtävät.

Teet työtäsi pääosin arkena, työn ollessa iltapainotteista. Lisäksi työ sisältää viikonloppuihin ajoittuvia töitä.

VJS tarjoaa työntekijöilleen intohimoisen ja ammattimaisen työyhteisön sekä poikkeuksellisen edistyneen urheiluseuran, jolla on erinomainen kehityspotentiaali. Työ on määräaikainen 31.12.2019 saakka, ja alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.5.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa VJS:n tekninen johtaja Kimmo Eronen: puh 050 329 5793 (puhelimitse 14.3. klo 9:00 – 11:00 ja 18.3. klo 16:00 – 17:00), e-mail kimmo.eronen@vjs.fi.
Aluevalmentajan tehtävistä lisätietoja antaa Palloliiton tyttöjen huippujalkapallopäällikkö Marianne Miettinen, marianne.miettinen@palloliitto.fi.

Voit tutustua VJS:n toimintaan osoitteessa www.vjs.fi

Hae työpaikkaa lähettämällä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveella viimeistään 20.3.2019 osoitteeseen kim.ekroos[at]vjs.fi.