full screen background image

Hae kesätöihin VJS:ään

VJS palkkaa vähintään 15 vuotta täyttäneitä ja sitä vanhempia  innokkaita ja aktiivisia nuoria kesätöihin VJS:n järjestämään Terveystalo-kesäfutiskouluun kesäkuun viikoille 23 ja 24. Ohjaajia palkataan vastuuohjaajan ja apuohjaajan tehtäviin.
VJS:n Terveystalo-kesäfutiskoulu on Aktia Areenalla Vantaankoskella viikoilla 23 ja 24 viitenä arkipäivänä kummallakin viikolla: ma-pe 3. – 7.6.2019 ja ma-pe 10. – 14.6.2019.

Vastuuohjaaja:

  • Vastuuohjaaja toimii oman futiskouluryhmänsä vastuuohjaajana, apunaan apuohjaaja. Aikaisempi kokemus ohjaajan tehtävistä sekä vastuullinen työskentelyote auttavat tehtävässä toimimista.
  • Päivittäinen työaika on vaihdellen pääsääntöisesti klo 8-16 tai 8:30-16:30.

Apuohjaaja:

  • Apuohjaaja toimii futiskouluryhmässä ohjaajana, vastuuohjaajan apuparina.
  • Päivittäinen työaika on pääsääntöisesti klo 9-15.

Futiskouluohjaajat perehdytetään tehtäväänsä. Ohjaajan työ sisältää mm. valmentajien etukäteen suunnittelemien futiskoulun harjoitusten ohjaamista, pienpelien ohjaamista,  lasten kanssa leikkimistä  sekä muun ajanvietetoiminnan ohjaamista ja valvomista harjoitusten välillä, lasten turvallisuuden valvontaa sekä lasten valvomista ja avustamista ruokailuissa.

Etsimme positiivisia, ulospäinsuuntautuneita ja vastuuntuntoisia nuoria, jotka tulevat hyvin toimeen eri-ikäisten lasten kanssa. Kesätyö futiskoulussa on erinomainen ponnahduslauta myös muihin säännöllisiin työtehtäviin seurassamme ja  kesätyö antaa arvokasta työkokemusta tulevaisuuttasi ajatellen.

Meillä on innokkaille nuorille tarjolla työtehtäviä mukavassa porukassa myös ympärivuotisesti jalkapalloryhmissämme. Apuohjaajan tehtävissä voit kehittää ohjaajataitojasi ja hakea jatkossa ohjaajan tehtäviin myös VJS:n muihin futiskerhoryhmiin.

Hakuaika tehtävään päättyy 15.2.2019. Tartu tilaisuuteen – VJS:n kesätyö on hyvän fiiliksen duuni!

HUOM! Nuoret, muistattehan myös Nuorten kesätyösetelin, josta löydätte lisätietoja Vantaan kaupungin sivuilta.

Hae kesätöihin VJS:n Terveystalo-Futiskouluun TÄSTÄ!

Lisätietoja:

Aku Jokinen
aku.jokinen(a)vjs.fi