full screen background image

B-tyttöjen ja B-poikien avoimet harjoitukset viikoilla 44 ja 45

SM-karsintoihin valmistautuvat B-tyttöjen ja B-poikien ykkösjoukkueet aloittavat valmistautumisen uuteen kauteen avoimien harjoituksien merkeissä.

TB1-joukkueen ensimmäiset avoimet harjoitukset viikolla 44 pidetään seuraavasti:
Pe 2.11. Aktia Areena klo 19:30-21:00
La 3.11. Aktia Areena klo 12:00-14:00
Kiinnostuneet uudet pelaajat yhteydenotot vastuuvalmentaja Velimatti Helasterään; 050 411 4009, velimatti.helastera@vjs.fi

B1-joukkueen ensimmäiset avoimet harjoitukset viikolla 44 pidetään seuraavasti:
Ma 29.10. Myyrmäen Stadion klo 17:15-19:00
Ti 30.10. Myyrmäen Stadion klo 18:45-20:30
To 1.11. Myyrmäen Stadion klo 17:15-19:00
Kiinnostuneet uudet pelaajat yhteydenotot vastuuvalmentaja Marko Kolsiin; 050 351 0391, marko.kolsi@vjs.fi

Molemmat joukkueet jatkavat viikolla 45 avoimia harjoituksia omilla harjoitusvuoroillaan. Niistä info joukkueiden vastuuvalmentajien kautta.

VJS TB1-joukkue osallistuu kaudella 2019 SM-karsintasarjan lisäksi valtakunnalliseen Ykköseen. Tavoitteellista kilpajalkapallotoimintaa tarjoava joukkue harjoittelee neljä kertaa viikossa, jonka lisäksi on myös aamuharjoittelumahdollisuus. Joukkueen valmennustiimissä toimivat vastuuvalmentaja Velimatti Helasterä, valmentajat Jukka Lappalainen ja Netta Koso sekä talenttivalmentaja Arttu Pitkäkangas. Valmennustiimiin kuuluu lisäksi VJS:n tuleva päätoiminen fyysinen valmentaja ja maalivahtivalmentaja. Joukkue toimii yhteistyössä PK-35 Vantaan liigajoukkueen kanssa. Lisäksi VJS:n oma naisten edustusjoukkue pelaa Kakkosta, jonka kanssa on myös pelaajayhteistyötä.

VJS B1-joukkue tarjoaa samoin huipulle tähtäävää kilpajalkapallotoimintaa. Joukkueella on myös aamuharjoittelumahdollisuus. Vastuuvalmentajana toimii Marko Kolsi, valmentajina Harri Haapanen ja Jari Toivonen. Lisäksi valmennustiimissä ovat mukana tuleva fyysinen valmentaja ja maalivahtivalmentaja. Poikapuolella B1-joukkue tekee yhteistyötä SM-karsintoihin osallistuvan A1- ja Kakkoseen nousseen miesten edustusjoukkueen kanssa. Etevimmillä pelaajilla on mahdollisuus harjoitella ylempänä ja edetä myös näihin joukkueisiin.

VJS:n valkoiset perustason joukkueet aloittavat uuden kauden viikolla 45. Tyttöpuolella TB/2-joukkueen vastuuvalmentajana toimii Janne Roos ja poikapuolella B/Valkoinen-joukkueen Janne Lahtonen. Perustason joukkueet ovat kaikille avoimia.

Kiinnostuneet uudet pelaajat yhteydenotot:
Tytöt TB/2 Janne Roos; 040 548 1498, janne.roos@ni.com
Pojat B/Valkoinen Janne Lahtonen; 040 583 4076, jannelahtonen7@gmail.com