full screen background image

Osta lippusi kesän ihanaan TikkurilaFestivaaliin VJS:lta

Vuoden 2017 kesäviikonloppuna 21.7.–22.7. räjähtää, kun Vantaan ylpeys TikkurilaFestivaali iskee pöytään Suomen kovimmat artistit. Iloisina haluamme todeta olevamme mukana tapahtumassa! VJS:n kautta voit ostaa lippuja ja samalla tietysti tukea toimintaamme. Hinnat ovat samat kuin muistakin lähteistä ostettavat liput.

Laadusta hoimam ei jää kiinni, sillä mukana esimerkiksi suomiräpin kuninkaat Cheek ja Elastinen, alias Profeetat, Haloo Helsinki!, Vesala, Mikael Gabriel, SANNI, Pete Parkkonen, Happoradio, JVG, Kaija Koo ja Apulanta.

– TikkurilaFestivaali on värikäs, laadukas huipputapahtuma, jonka kanssa teemme mielellämme yhteistyötä. Vantaalaisuus ja täysillä tekeminen yhdistää meitä, toteaa VJS:n toiminnanjohtaja Veli-Matti Yli-Rinne

Lippuostoksille pääset tästä

Ja fiilikseen pääset tästä