TUE LÄNSI-VANTAAN YLPEYTTÄ


Image

Olemme ennennäkemättömässä tilanteessa, ja pelaamme nyt kaikki jalkapallokenttää isommilla areenoilla, isommista asioista, yhteistä vastustajaa vastaan.

Jalkapalloyhteisö Sinulle tarvitsee tässä tilanteessa kaiken mahdollisen tuen, jotta tämä upea seura on tulevaisuudessakin olemassa meitä kaikkia varten, ja jotta meillä on edellytykset käynnistää toiminta, kun poikkeusolot ovat ohitse.

Tältä sivulta löydätte erilaisia mahdollisuuksia olla taloudellisesti mukana auttamassa meitä näin haastavina aikoina. Mikäli haluat olla auttamassa meitä tavalla, jota ei tältä sivulta löydy, ota yhteyttä seuran toimistoon vjs@vjs.fi.

Selviämme tästä yhdessä, ja olemme tulevaisuudessa varmasti entistäkin vahvempi ja tiiviimpi yhteisö voitettuamme tämän koettelemuksen.


Jäsenyydet
Liity Länsi-Vantaan ylpeyden jäseneksi ja olet osa upeaa jalkapalloyhteisöä!
Voit liittyä joko kannatusjäseneksi (30€/vuosi) tai varsinaiseksi jäseneksi (50€/vuosi) – lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.
Kausikortit

Kukaan meistä ei varmuudella pysty sanomaan milloin kausi alkaa, mutta jo nyt kannattaa varata oma paikka Myyrmäen Stadionin lehtereiltä! Tulevan kauden kausari lähtee kyytiin 50 euron kannatushinnalla, mutta mikäli haluat varmistaa paikkasi VJS:n kotiotteluissa myös tulevina vuosina, on sinulla mahdollisuus hankkia 500 euron hintaan ainaiskausikortti! Ainaiskausikortti on voimassa ostohetkestä ikuisuuteen – pelaa VJS sitten Kolmosessa, Kakkosessa tai vaikka Veikkausliigassa!

Osta kausarisi alta löytyvien tilauslomakkeiden kautta!

Tilauslomake/kausikortti 2020

Tilauslomake/ainaiskausikortti