Mainio joululahja kaikille jalkapallon faneille – hanki kausikortti itsellesi tai lahjaksi!

VJS:n naisten edustusjoukkue pelaa ensi kaudella Ykköstä ja miesten edustusjoukkue Kakkosta.
Ensi kauden kausikortit edustusjoukkueiden kotipeleihin ovat nyt myynnissä. Tervetuloa VJS:n kotiin seuraamaan matkaamme!

Hanki nyt kausikortti ensi kauden peleihin itsellesi tai lahjaksi pukinkonttiin. Meillä on tarjolla kaksi kausikorttivaihtoehtoa, joko oma henkilökohtainen kausikortti tai 2 aikuisen ja 4 lapsen perhekausikortti.

Kausikortti oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyyn kaikkiin VJS:n naisten ja miesten edustusjoukkueiden sarjakotiotteluihin kaudella 2024. Kausikortti maksaa 58 euroa.

Perhekausikortti eli ”perhekausari” oikeuttaa korkeintaan kahden aikuisen ja korkeintaan neljän lapsen sisäänpääsyyn kaikkiin VJS:n naisten ja miesten edustusjoukkueiden sarjaotteluihin kaudella 2024. Perhekausikortti maksaa 98 euroa.

VJS:n jäsenet pääsevät edustusjoukkueiden kotipeleihin maksutta kuvallisella jäsenkortilla. Jäsenkortti löytyy myClubista, muistathan lisätä jäsenkorttiin kuvasi!

Ilahduta läheistäsi kausikortilla!

Tilatessasi kausikortit 20.12.2023 mennessä, voit tilata erikseen (maksutta) joululahjaksi annettavan pdf-kirjeen. Lahjakorttikirjeet toimitamme viimeistään 22.12.2023.

Tiedotamme kausikorttien toimituksesta ja/tai noudosta tarkemmin, kun olemme saaneet ne painosta.

Voit hankkia kausikortin itsellesi tai lahjaksi alla olevan tilauslomakkeen kautta:

Tilauslomake / kausikortit 2024