REKRY: Etsimme työyhteisöömme valmennuspäällikköä

Me, Vantaan Jalkapalloseura, olemme yli 1 800 ihmisen länsivantaalainen jalkapalloyhteisö. Tavoitteenamme on olla johtava urheilijoiden kasvattaja sekä vaikuttava yhteisön liikuttaja. Tämä tarkoittaa, että haluamme tarjota pelaajapolun jalkapalloammattilaisuuden kynnykselle, kasvattaa hallitusti pelaajamääriämme sekä olla tunnettu ja arvostettu länsivantaalainen yhteisötoimija. 

Haemme nyt tavoitteitamme sekä seuramme 6-11-vuotiaiden joukkuetoimintaa johtamaan, toteuttamaan ja kehittämään 

VALMENNUSPÄÄLLIKKÖÄ

kokopäiväiseen tehtävään.  

Valmennuspäällikkönä olet myös osa seuran valmennuksen johtoryhmää, jolta saat tehtäviisi vahvan tuen edistää pelaajapolkumme ensivaiheen kehitystä. 

Tehtävänkuva 

Lapsi-urheiluvaiheen (LUV) valmennuspäällikkönä vastaat 6-11-vuotiaiden joukkuetoiminnan johtamisesta.  

Pääasiallisia vastuitasi ovat: 

 • Joukkuetoiminnan johtaminen LUV-ikävaiheessa
  • Joukkueiden ja valmentajien kehittäminen ja tukeminen kentällä ja hallinnossa 
  • Valmentajien johtaminen, rekrytointi ja valmentajistohallinta 
  • Ikävaiheen lisäharjoitustoiminnan johtaminen 
 • Ikävaiheen keskeisten tukitoimintojen johtaminen
  • VJS Futisliiga
  • Aloittava ikäluokka (U6)  
  • Koulu- ja päiväkotiyhteistyö 
  • Valmentaja-akatemia 
 • Osallistuminen seuran urheilutoiminnan strategiseen suunnitteluun ja kehitystyöhön 

Mitä etsimme? 

Etsimme helposti lähestyttävää huipputyyppiä, joka omaa kokemusta jalkapallon valmennuksesta sekä parhaimmillaan seuratyön hallinnosta. Olet positiivinen, energinen ja suhtaudut intohimoisesti jalkapalloa kohtaan. 

Sinulla on hyvä ulosanti sekä vuorovaikutustaidot, joita pystyt tarvittaessa muokkaamaan tilanteen ja ympäristön mukaisesti – tulet toimeen sekä lasten että aikuisten kanssa. 

Sinulla on hyvät organisointitaidot ja pystyt hallitsemaan useita kokonaisuuksia samanaikaisesti, sekä suunnittelemaan oman työntekosi itsesi ja toimiesi kannalta tehokkaasti. 

Otat saamasi perehdytyksen jälkeen tehtäväkokonaisuutesi haltuusi ja pystyt itsenäisesti työskentelemään lapsiurheiluvaiheen toimintamme eduksi. Haluat myös haastaa ja kehittää olemassa olevia toimintoja ja toimintatapoja.  

Kirjallinen ja suullinen suomenkielentaito on suureksi hyödyksi. Toimistollamme on osittain käytössä myös englannin kieli.  

Eduksesi katsotaan: 

 • Kokemus lasten valmentamisesta ja/tai valmennuspäällikkötehtävistä 
 • Kokemus ja osaaminen valmentajien kouluttamisesta 
 • UEFA B -valmentajalisenssi ja/tai soveltuvat liikunta-alan koulutukset 

Tarjolla huippuyhteisö ja loistava kehittymisalusta 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työ- ja seurayhteisön, jossa osaaminen ja intohimo on käsinkosketeltavaa.  

Saat käyttöösi tarvittavat työvälineet ja mahdollisuuden suunnitella työntekosi kokonaisuutta parhaiten tukevaksi. Toimistomme sijaitsee Myyrmäen jalkapallostadionilla ja harjoitusolosuhteemme stadionin lisäksi Länsi-Vantaalla junaradan läheisyydessä.  

Saat ympärillesi intohimoiset ja osaavat kollegat, joiden kanssa sparrata ja kehittää ajatuksiasi. Meillä myös työmatkustamisesta maksetaan Verohallinnon matkustussäännön mukaiset matkakulut. 

Lapsiurheiluvaiheen tehtävä on loistava mahdollisuus päästä osalliseksi yhden Suomen suurimman ja kehittymishaluisimman jalkapalloseuran arkea ja kehitystä. Tuemme vahvasti myös työntekijöidemme henkilökohtaista kehittymistä jatkuvan sparraamisen, esihenkilötyön ja kouluttamisen avulla. 

Jätä hakemuksesi 7.1.2024 mennessä 

Jätä hakemuksesi Recright-palvelussa viimeistään 7.1.2024. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. 

Jätä hakemuksesi täällä

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja valinta voidaan tehdä jo ennen hakuajan päättymistä, jos sopiva henkilö löytyy. Tehtävä pyritään täyttämään ja tehtävän on määrä alkaa mahdollisimman pian, viimeistään maaliskuun alussa 2024. 

Lisätietoja tehtävästä ja organisaatiostamme antaa seuramme urheilutoimenjohtaja Sebastian Söderholm: 041 504 7151