REKRY: Haemme viestintäpäällikköä

Me, Vantaan Jalkapalloseura, olemme yli 1 800 ihmisen länsivantaalainen jalkapalloyhteisö. Tavoitteenamme on olla johtava urheilijoiden kasvattaja sekä vaikuttava yhteisön liikuttaja. Tämä tarkoittaa, että haluamme tarjota pelaajapolun jalkapalloammattilaisuuden kynnykselle, kasvattaa hallitusti pelaajamääriämme sekä olla tunnettu ja arvostettu länsivantaalainen yhteisötoimija.

Haemme nyt tavoitteitamme sekä seuramme tarinankerrontaa vahvistamaan viestintäpäällikköä täysipäiväiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. Tehtävän on määrä alkaa uuden kauden alkaessa 1.11.2023.

Viestintäpäällikkönä olet osa seuramme johtoryhmää ja saat tehtäviisi vahvan tuen sekä luottamuksen toteuttaa omaa intohimoasi sekä osaamistasi VJS-tarinan kertomiseksi ja kuulumiseksi.

Tehtävänkuva

Viestintäpäällikkönä vastaat seuramme strategisesta viestinnästä ja johdat arkipäivän viestintäämme. Pääasiallisia vastuitasi ovat:

 • Strateginen viestintä
  • Viestintästrategian kehittäminen ja johtaminen
  • Organisaation viestintäosaamisen ja sisällöntuotannon kehittäminen
 • Sisäinen viestintä
  • Sisäisen viestinnän kehittäminen ja johtaminen
  • Sisäisen vuorovaikutuskulttuurin kehittäminen
 • Ulkoinen viestintä
  • Some-tilien pääkäyttäjä ja vastaava sisällöntuottaja
  • Verkkosivujen pääkäyttäjä
  • Tiedottaminen ja mediasuhteet
  • Markkinointiviestinnän johtaminen ja kehittäminen
 • Dokumentointi
  • Kausijulkaisu ja muut informatiiviset materiaalit
  • Valokuva- ja videoarkistointi
  • Vuosikertomuksen ja toimintasuunnitelman kokoaminen
  • Seuran dokumentoinnin kehittäminen

Mitä etsimme?

Etsimme huipputyyppiä, joka innostuu tarinankerronnasta ja mielikuvien rakentamisesta. Tulet toimeen ihmisten kanssa ja haluat rakentaa positiivista ilmapiiriä.

Uskallat tuoda näkemyksesi esille ja vakuutat muut seisomaan näkemyksiesi takana sekä toimimaan tueksesi. Otat saamasi perehdytyksen jälkeen tehtäväkokonaisuutesi haltuusi ja pystyt itsenäisesti työskentelemään viestintämme kehittämiseksi.

Olet todennäköisesti erittäin hyvä yhdellä tai useammalla viestinnän osa-alueella ja riittävän hyvä sekä omaksumiskykyinen muilla. Halusi kehittyä ja oppia uutta vievät sinut kuitenkin pitkälle.

Sinulla on käsitys ja näkemystä yhteisöviestinnästä ja olet valmis soveltamaan sitä seuran strategiaa ja arvoja tukien.

Ymmärrät sosiaalista mediaa ja seuraat sen kehittymistä luontevasti sekä tuotat sisältöä sen mukaisesti.

Graafiseen- ja videotuotantoon voit hyödyntää ulkoisia ostopalveluja, mutta oma osaamisesi näissä katsotaan vahvuudeksi.

Kehityt varmasti kanssamme ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautumiseen, mutta aiempi kokemus viestinnän tehtävistä on totta kai eduksesi.

Erinomainen kirjallinen ja suullinen suomenkielentaito on välttämätöntä, minkä lisäksi toimistollamme on osittain käytössä englannin kieli.

Tarjolla huippuyhteisö ja vapaus oman toimenkuvasi kehittämiseen

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työ- ja seurayhteisön, jossa osaaminen ja intohimo on käsinkosketeltavaa.

Saat käyttöösi tarvittavat työvälineet ja mahdollisuuden suunnitella työntekosi kokonaisuutta parhaiten tukevaksi. Meillä etätyöskentely on mahdollista varsin joustavasti, joskin tehtävässäsi myös ihmisten kohtaaminen on tärkeää.

Tämä tehtävä on loistava tilaisuus paitsi osoittaa, myös vahvistaa osaamistasi ja ammattitaitojasi usealla viestinnän osa-alueella niin käytännön, kuin tarvittaessa myös mahdollistamiemme koulutusten kautta.

Jos elät urheilulle ja/tai futikselle, ja osaamisesi viestinnästä vastaa odotuksiamme, on tämä ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä työtä intohimosi parissa.

Jätä hakemuksesi 15.8. mennessä

Jätä hakemuksesi Recright-palvelussa viimeistään 15.8. Hakulomake aukeaa 1.8. – LINKKI RECRIGHT-järjestelmään

Tehtävän on määrä alkaa uuden kauden alkaessa 1.11.2023.

Liitä hakemukseesi ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä lyhyt video, jossa kerrot itsestäsi ja motiiveistasi hakea tähän tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä ja organisaatiostamme antaa seuran toiminnanjohtaja Janne Bruun: 0400 529 036 / janne.bruun@vjs.fi (tavoitettavissa arkisin 31.7. alkaen).

Viestintäpäällikön tehtävä on uusi toimenkuva, mikä liittyy seurassamme 1.11.2023 voimaan tuleviin muutoksiin, joista joukkuerakenteen muutokset julkaistiin kesäkuussa ja organisaatiomuutokset julkaistaan laajemmin elokuussa.