Kesäharrastus lapselle futiksesta? – Futisliiga kutsuu innostumaan liikkumisesta!

VJS Futisliiga on 4-8-vuotiaiden uusi futiskonsepti, jossa yhdistyvät jalkapallon parhaimmat puolet – liikkuminen, ilo ja pelaaminen. Kesäkausi alkaa toukokuussa ja kestää syyskuun loppupuolelle asti. Mukaan voivat ilmoittautua 2015-2018-syntyneet tytöt ja pojat.

Toimintaa järjestetään kahdella alueella, Vantaankoskella ja Myyrmäessä, joissa molemmissa toimii neljä kaupunginosajoukkuetta, jotka vielä jaetaan tarvittaessa useampaan joukkueeseen pelaajien iän ja taitovalmiuden perusteella.

Tytöille rakennetaan omia joukkueita Myyrmäen alueen kaupunginosajoukkueista. Tytöt oivat ilmoittautua myös sekajoukkueisiin Vantaankosken alueelle.

VJS Futisliiga-toiminnan ydinlupaukset:

  • Huippulaadukasta toimintaa huippuolosuhteissa
  • Pelaamisen iloa hyvähenkisen kilpailun kautta
  • Mullistava uutuus vantaalaisessa jalkapallossa
  • Ensipaita- ja pallo
  • Toiminta lähellä, korttelihengessä
  • Uusia kavereita – tulevat peli- ja koulukaverit tutuiksi
  • Joukkueharrastuksen ensiaskeleet

Keskeisessä roolissa on myös vanhempien osallistuminen toimintaan. Kannustajien ja kuskaajien lisäksi tarvitsemme toimintaan mukaan myös vanhempivalmentajia. Vanhempivalmentajana pääset käsikosketeltavan lähelle lapsesi harrastusta, josta saattaa löytyä teille yhteinen harrastus vaikka useammaksi vuodeksi eteenpäin.

Ensimmäinen itsenäisen harrastamisen vaihe

Futisliiga on ensimmäinen matalan kynnyksen vaihe Vantaan Jalkapalloseuran joukkuetoiminnassa. Futisliigan jälkeen lapset pääsevät sujuvasti jatkamaan jalkapalloharrastustaan VJS:n joukkueisiin laadukkaaseen valmennukseen kohti unelmiaan.