Kesätöihin meille OP:n piikkiin?

Pääyhteistyökumppanimme OP Uusimaa sponsoroi seurallemme kesäksi viisi nuorta kesätyöntekijää Kesätöihin OP:n piikkiin kampanjallaan. Kesätyöntekijät toimivat kesäleiriohjaajina, joiden paikkojen haku on nyt käynnissä.

OP Uusimaa haluaa mahdollistaa tulevana kesänä kesätyön 500 nuorelle Uudenmaan alueen yhdistyksissä. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjaan etsitään helmikuun ajan mukaan yleishyödyllisiä yhdistyksiä ja seuroja, jotka voisivat tulevana kesänä tarjota 15–17-vuotiaille nuorille kesätyötä. Kampanjaan mukaan lähtevä yhdistys tarjoaa nuorelle työpaikan vähintään kahden viikon ajaksi, ja OP Uusimaa lahjoittaa nuoren palkan yhdistykselle.

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu, josta saatu kokemus kantaa pitkälle tulevaisuuteen ja opettaa nuorelle myös oman talouden hallintaa. Samalla tulee harjoitelleeksi työhakemuksen laatimista, työhaastattelua ja esiintymis- ja yhteistyötaitoja. Hyvästä kesätyökokemuksesta jää mukava muisto koko loppuelämäksi, kiteyttää OP Uusimaan viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Hanna Korhonen.

Kampanjan avulla OP Uusimaa haluaa myös tukea toimialueensa yhdistysten toimintaa. Kesällä 2022 kampanjassa oli mukana yli 180 yhdistystä eri puolilta Uuttamaata, ja tulevalle kesälle odotetaan vastaavaa määrää. OP Uusimaa valitsee tuen saavat yhdistykset maaliskuun alussa, ja on yhteydessä kaikkiin tukea hakeneisiin. Osuuspankin lahjoittaman palkkatuen määrä on 400 euroa / nuori. Tukea myönnetään 500 nuoren työllistämiseen, yhteensä 200 000 euroa.

Hae kesätöihin OP:n piikkiin 14.4. mennessä

Mikäli olet kiinnostunut kesätöistä seuran kesäleireillä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi valmennuspäällikkö Topi Leinoselle (topi.leinonen@vjs.fi) 14.4. mennessä.

Samasta osoitteesta voit myös kysellä lisätietoja.

Kesäleireistä pääset lukemaan lisää leirisivustolla.

Etsimme tehtäviin oma-aloitteisia ja luotettavia nuoria, joilla on rohkea asenne sekä kiinnostusta toimia lasten leiriohjaajan tehtävissä. Kokemus jalkapallosta tai valmentamisesta ei ole välttämätöntä, mutta kokemuksesta lasten kanssa toimimisesta sekä muista työpaikoista on ehdottomasti eduksi.