Harrastamisen tukea yli 10 000 euron edestä

Harrastamisen tuella tuetaan seuran harrastajia, joilla harrastamisen kustannukset uhkaavat harrastamisen jatkumista. Tuoreilla tukipäätöksillä tuetaan yli 40 pelaajan marras-toukokuun joukkuetoimintamaksuja.

Seura on tehnyt marras-toukokuun tukipäätökset, joiden perusteella harrastamisen tukea myönnettiin yli 40 pelaajalle, kaikkiaan noin 10 400 euron edestä.

Harrastamisen tuella tuetaan tukea saaneiden harrastajien kuukausittain laskutettavia joukkuetoimintamaksuja 15-33%:n edestä.

– Meille seurassa on tärkeää, että kukaan ei joutuisi lopettamaan tärkeää ja rakasta harrastustaan kustannusten takia. Toivomme, että tuoreilla tukipäätöksillä pystymme mahdollistamaan näiden harrastajien harrastuksen jatkumisen ja helpottamaan perheiden arkea, kertoo seuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Tuki mahdollista laajan tukiverkoston avulla

Harrastamisen tukirahasto koostuu monesta eri tulolähteestä. Seuran jäsenistö osallistuu tukemiseen seuratoimintamaksun kautta, josta osa kohdennetaan rahaston toimintaan. Lisäksi rahoitusta saadaan avustusten, erilaisten varainhankintakampanjoiden ja tukisponsori-yritysten avulla.

– Nykyinen maailman tilanne korkeine sähkönhintoineen ja inflaatioineen asettaa monen perheen uuteen tilanteeseen. Tilanne on haastava myös seurallekin, sillä toiminnan kustannuksissa näkyy nousua ja nousupainetta lähes kaikilla saroilla. Oli meille tärkeä asia, että pystyimme pitämään ensin talousarviossa joukkuetoimintamaksujen korotukset varsin maltillisina ja nyt myöntämään konkreettista tukea harrastamisen tuen muodossa. Silti olemme edelleen erittäin riippuvaisia ulkoisesta rahoituksesta, jotta taas keväällä ja tulevina kausina pystymme pitämään kiinni tästä tukimallista, Bruun valottaa.

Seuran Harrastamisen tukirahaston suurimpina sponsoreina ovat seuran pääyhteistyökumppanit Nike ja Stadium. Lisäksi Jalkapallo-Säätiö myönsi seuralle hiljattain 3 000 euron lahjoituksen tähän tarkoitukseen. Myös merkittävä panos tuen mahdollistamisessa on ollut seurayhteisöllä, joka on nyt joulukuussa osallistunut pipo-kampanjaan, minkä myyntituotoilla tuetaan tarkoitusta.

Tukisponsoriksi?

Voitte yrityksenä lähteä tukemaan ja jopa pelastamaan liikkuvan lapsen tai nuoren harrastamisen!

Voit lähteä tukijaksi 500 tai 1 000 euron paketilla, tai sovitun mukaisesti isommallakin summalla.

Yrityksenne saa logonsa Aktia Areenan ja VJS kentän tukijatauluihin (vuodeksi) ja lisäksi näkyvyyttä seuran sosiaalisessa mediassa tukisponsorit esiteltäessä. 1 000 euron paketilla saat lisäksi yrityksenne oman some-noston kahdesti tukijakson aikana.

Tukenne kohdennetaan harrastamisen tukemiseksi tukisääntöjen mukaisesti.

KATSO TUKISPONSORI-ESITTEEMME

Lisätiedot:

Janne Bruun
Toiminnanjohtaja
janne.bruun@vjs.fi
0400 529 036