Majed Rashedi on uusi olosuhdepäällikkömme

Majed Rashedi (synt. 1994) on seuramme uusi olosuhdepäällikkö seuraten tehtävässä Pekka Härköstä, joka siirtyi uusien haasteiden pariin huhtikuun lopulla. Majed aloittaa täysipäiväisenä tehtävässään 1.8. alkaen.

Olosuhdepäällikkö vastaa seuramme sekä seuramme omistaman yhtiön VJS-kenttä Oy:n omistamista ja hallinnoimista olosuhteista, eli Aktia Areenasta Vantaankoskella sekä VJS kentästä Myyrmäessä.

Tehtävänkuvaan sisältyvät olosuhteiden ylläpidon ja huollon tehtäviä, sekä niiden, että olosuhteiden kehitysprojektien ja -hankkeiden koordinointia.

Majed tulee myös toimimaan valmennustehtävissä VJS/Keltainen -joukkueissamme sekä tulevaisuudessa mahdollisesti myös muissa joukkueissakin. Pääpainopiste tehtävissä ovat kuitenkin olosuhteisiin liittyvät tehtävät.

Majed Rashedi aloittaa olosuhdepäällikkönä 1.8.

– On mukava saada vihdoin rekrytointi päätökseen ja vielä löytää tehtävään meidän näköisemme tyyppi, jolla on upea asenne ja halu kehittyä, iloitsee seuran toiminnanjohtaja ja VJS-kenttä Oy:n toimitusjohtaja Janne Bruun.

Rakennusalan koulutuksen ja työtehtävien lisäksi Majedilla on kattava kokemus jalkapallokentän puolelta. Pelurallaan Majed pelasi sekä junioreiden SM-sarjoja, että miesten Kakkosta Tampereella.

Majed aloittaa olosuhdepäällikön tehtävässä elokuun alussa. Tehtävät alkavat perehdytysjaksolla, minä aikana Majed saa perehdytyksen paitsi seuran yleisestä toiminnasta sekä tietenkin olosuhteista ja olosuhdepäällikön tehtävistä.

– Elokuu on hyvä ajankohta aloittamiselle, sillä ehdimme loppukesästä ja syksyllä käymään perinpohjaisesti läpi olosuhteiden asiat läpi ennen talven saapumista. Meillä on jo olemassa upea olosuhteiden päivystäjäverkosto, joka pystyy, minun ja työyhteisömme lisäksi, tukemaan Majedia hommiin perehtymisessä, Bruun kertoo.

Lisätietoja:

Janne Bruun
0400 529 036
janne.bruun@vjs.fi