Helmarit-futiskoulu – Maksuton futiskoulu tytöille kesä-heinäkuussa!

Sinä, futiksesta kiinnostunut tyttö! Haluatko kokeilla futista huippuohjauksessa? Nyt se on mahdollista! VJS järjestää maksuttoman “Helmarit-futiskoulun” naisten EM-kisojen ajan! 

Naisten A-maajoukkue ”Helmarit” pelaavat EM-kisoissa Englannissa ja kisojen ajan VJS järjestää maksuttoman kuuden harjoituskerran “Helmarit-futiskoulun” kaikille 2012-2016 syntyneille tytöille.

Voit olla vasta-alkaja tai jo aikaisemmin jalkapalloa harrastanut, jokainen on tervetullut. Mukaan tarvitset vain liikuntavarustuksen ja juomapullon. Jokainen osallistuja saa itselleen pallon maksutta! 

Futiskoulu järjestetään maanantaisin Aktia Areenalla (sisähalli, Martinkyläntie 1) klo 17:00-18:00 ja torstaisin Hissikeskus-kentällä (ulkotekonurmi, Putouspolku 1) klo 17:30-18:30.  

Ensimmäiset futiskouluharjoitukset ovat heti juhannuksen jälkeen maanantaina 27.6. ja viimeiset harjoitukset pidetään torstaina 14.7. 

Futiskoululaisia valmentaa innostava, kokenut ja koulutettu seuramme valmentaja.  

Tämä on mainio mahdollisuus testata jalkapalloharrastusta! Ilmoittautuminen tapahtuu seuran jäsenhallintarekisterin myClubin kautta: https://vjs.myclub.fi/flow/courses/4253199

Ilmoittautuessa järjestelmä kysyy laskutustietoja, mutta toiminta on maksutonta, eikä laskua synny.

Lisätietoja: 

Topi Leinonen 
+358404837556 

topi.leinonen(at)vjs.fi