Vantaan Jalkapalloseura etsii vahvistusta huippu-urheiluvaiheen valmennukseen

VJS haluaa olla johtava urheilijoiden kasvattajaseura Suomessa. Kuudentoista vakituisen työntekijämme intohimona on yhdessä vahvasti sitoutuneen ja osaavan seuratoimijajoukon kanssa kehittää toimintaamme tätä tavoitetta kohti.

Yksi seuran strategisista valinnoista on erinomainen valmennus. Haluamme panostaa vahvasti siihen, että meillä on seuran kaikissa joukkueissa, tasosta riippumatta, mahdollisimman laadukkaat valmennustiimit. VJS:ssa varsinainen joukkuetoiminta on jaettu kahteen tasoon; punainen (kilpataso) ja valkoinen (perustaso). Joukkueiden toiminta on valmentajavetoista ja meillä on käytössä seurajohtoinen toiminta- ja taloussuunnittelumalli.

Haemme huipputekijää, joka toimii U20/1 -joukkueen vastuuvalmentajana sekä valmennustiimin jäsenenä miesten edustusjoukkueessa.

U20/1 -joukkue kuuluu seuran huippu-urheiluvaiheeseen ja tekee vahvaa yhteistyötä seuran edustusjoukkueen kanssa. Joukkue pelaa talvi- ja kevätkaudella A-poikien SM-karsintasarjaa.

Miesten edustusjoukkue pelaa tulevalla kaudella Kakkosessa.

Tehtävänkuva

U20/1 vastuuvalmentaja

Valmentajan tulee suunnitella ja toteuttaa joukkueen ja joukkueen pelaajien urheilutoiminta ja laatia vuosiohjelman perusteella kuukausi-, viikko- ja kertaharjoitussuunnitelmat.

Valmentaja sitoutuu olemaan läsnä joukkueen tapahtumissa, joita on lähtökohtaisesti neljä harjoitusta ja yksi ottelutapahtuma viikossa.

Valmentaja vastaa joukkueen otteluista, laatii ottelutaktiikat ja suorittaa pelaajavalinnat otteluihin.

M/1 valmennustiimin jäsen

Vastuuvalmentajan tukeminen kausisuunnitelman tekemisessä ja toiminnan suunnittelussa erikseen sovitulla tavalla.

Valmentaja sitoutuu olemaan läsnä joukkueen tapahtumissa vastuuvalmentajan kanssa erikseen sovittavalla, kummankin joukkueen ohjelmaan sopivalla tavalla 2-4 kertaa viikossa.

Valmentaja toimii linkkinä edustusjoukkueen ja PU20/1-joukkueen valmennustiimien välillä. Valmentajan pääasiallinen tehtävä on PU20/1-joukkueen vastuuvalmentajan tehtävät, jotka ovat etusijalla, mikäli joukkueilla on päällekkäisiä tapahtumia.

Muuta

Valmentajan tulee tehdä vahvaa yhteistyötä kehittääkseen seuran huippu-urheiluvaihetta yhdessä seuran työntekijöiden ja muiden huippu-urheiluvaiheen valmentajien kanssa.

Tavoite tehtävässä:

PU20/1 -joukkue toimii tulevallakin kaudella vahvassa yhteistyössä seuran edustusjoukkueen kanssa. Tavoitteena on sujuva yhteistyö ja laadukas pelaajakehitys, jotta useampi pelaaja pystyy ottamaan askeleen miesten edustusjoukkueeseen ja tulevaisuudessa korkeammille sarjatasoille. Joukkueen tulee siis toimia ponnahduslautana nuorille tavoitteellisille pelaajille kohti miesten pelejä.

PU20/1 -joukkueen kilpailullisena tavoitteena on saavuttaa SM-sarjapaikka ja menestyä SM-sarjassa mahdollisimman hyvin.

Haluamme, että ikäluokan valmennus toteutetaan siten, että se tukee matkaamme kohti visiotamme olla johtava urheilijoiden kasvattajaseura.

Pelaajien toimintaympäristö tulee rakentaa siten, että se osaltaan toteuttaa missiotamme olla “Jalkapalloyhteisö sinulle”.

Miesten edustusjoukkueen osalta valmentaja on tärkeä palanen joukkueen valmennustiimissä. Tarkempi rooli sovitaan valmennustiimin kanssa.

Mitä etsimme?

Koet olevasi valmentajana jo erittäin pätevä. Tavoitteenasi on kehittyä oman osaamisalueesi huipputekijäksi.

Oman osaamisen kehittäminen on tärkeä osa arkeasi ja vaadit paljon itseltäsi ja ympäristöltäsi.

Olet positiivinen, energinen ja suhtaudut jalkapalloa kohtaan intohimoisesti.

Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja toimit mielelläsi osana tiimiä. Yhteistyökykysi erilaisten ihmisten kanssa on erinomainen. Sitoudut joukkueen ja seuran toimintaan sitä parhaan kykysi mukaan kehittäen.

Sinulla on kokemusta ja näyttöä valmennustyöstä nuorten ja/tai aikuisten huippu-urheiluvaiheesta.

Omaat valmennus- ja/tai siviilikoulutusten kautta tietoteoriaa jalkapallovalmentamisesta. Palloliiton koulutusten osalta toiveena on vähintään voimassa oleva UEFA B -lisenssi.

Mitä saat?

VJS tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla keskeinen osa seuran huippu-urheiluvaihetta ja johdat omaa valmennustiimiä, joka valmentaa ikäluokan huippujoukkuetta. Työskentelet päivittäin VJS:n ammattilaisten kanssa ja osallistut halutessasi myös VJS-Metodin jatkuvaan kehittämiseen.

Pääset työskentelemään huipputason jalkapalloseurassa, erinomaisissa olosuhteissa, jotka VJS:n oma halli, oma ulkokenttä ja kaupungin olosuhteet takaavat.

Pääset kehittymään valmentajana erinomaisessa valmennusympäristössä.

Valmennustehtävän lisätiedot

Tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Tehtävä on oto-pohjainen. Tehtävästä maksettava korvaus sovitaan osana sopimusneuvotteluja.

Vaadimme kaikilta seuran valmentajilta oikeusrekisterikeskuksen myöntämän rikostaustaotteen lasten ja nuorten kanssa toimimiseen.

Lisätietoja tehtävästä

Sebastian Söderholm
Valmennuspäällikkö
041 504 7151
sebastian.soderholm(a)vjs.fi

Voit tutustua VJS:n toimintaan osoitteessa www.vjs.fi