Vantaan Jalkapalloseuran edustusjoukkueet etsivät vahvistuksia

Oletko intohimoisesti jalkapalloon suhtautuva nuori tai aikuinen, joka on valmis sitoutumaan tavoitteelliseen ja kehittävään harjoitteluun? VJS:n huippu-urheiluvaiheen joukkueissa voi olla paikka sinulle.

Miesten edustusjoukkue pelaa Kolmosessa, A-juniorit SM-sarjassa ja B-juniorit Ykkösessä. Teemme vahvaa yhteistyötä joukkueiden välillä ja toimintamme keskiössä pelaajakehitys.

Peliaikaa on tarjolla pelaajan iän ja kykyjen mukaan B-junioreissa, A-junioreissa tai miesten joukkueessa. Miesten joukkueessa pelaa paljon A-juniori-ikäisiä pelaajia ja parhailla B-juniori-ikäisillä pelaajilla on mahdollisuus pelata myös A-poikien SM-sarjassa. Viime kaudella myös kolme B-juniori-ikäistä pelaajaa pääsi pelaamaan edustusjoukkueessamme Kakkosessa.

Joukkueet harjoittelevat 3-4 kertaa viikossa pääosin Myyrmäen Jalkapallostadionilla. Lajiharjoittelun lisäksi harjoitusohjelmaan kuuluu fysiikkatreenit kaksi kertaa viikossa seuran päätoimisen fysiikkavalmennuspäällikön johdolla. Maalivahdeille on tarjolla maalivahtivalmennusta 2-3 kertaa viikossa seuran päätoimisen maalivahtivalmennuspäällikön johdolla.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ryhmään mistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja tule kokeilemaan miltä toimintamme tuntuu!

Yhteystiedot:

Miehet: Miikka Häkkinen (edustusjoukkueen manageri), puh. 045 695 0289

U20/1: Ahmed Abdirisak (joukkueen vastuuvalmentaja), puh. 045 351 3588

U17/1: Antti Ruonala (joukkueen vastuuvalmentaja), puh. 040 839 7875