Kilpailutoiminnan turvallisuusohjeistukset

Kilpailu- ja sarjatoiminta jatkuu 8.6. alkavalla viikolla. Vaikka sarjojen käynnistyminen on upea asia, on tärkeää muistaa, että epidemia ei ole vielä ohi. VJS haluaa seurana kantaa vastuuta yhteisömme jäsenten turvallisuudesta ja epidemian taltuttamisesta. Edellytämmekin, että kaikki toimintaan osallistuvat ihmiset sitoutuvat noudattamaan kaikkia Palloliiton ja VJS:n antamia toimintaohjeita ja -periaatteita. Ohjeiden tarkoituksena on mahdollistaa kaikille mahdollisimman turvallinen kilpailu- ja sarjatoiminta poikkeuksellisena aikana. Jokaisen yksittäisen henkilön tulee kantaa vastuu omasta toiminnastaan.

Kilpailutoiminnan turvallisuusohjeet

Ottelutoiminta / Myyrmäen Stadion

Ottelutoiminta / Hissikeskus-kenttä

Ottelutoiminta / Aktia Areena

Lisäohjeet / otteluilmoitus

Palloliiton koronainfo