Etsintäkuulutus!

Vantaan Jalkapalloseura täyttää kuluvana vuonna 50 vuotta, ja tuota hienoa tasalukemaa juhlistetaan vuoden aikana monin eri tavoin. Yhtenä vuoden päätavoitteista on koota seuran värikäs historia yhteen, ja siinä työssä tarvitsemme juuri Sinun apuasi!

Sen sijaan, että tekisimme historiikin kirjan muodossa, tulemme teettämään seuran historiasta VJS-dokumentin, joka julkistetaan loppuvuodesta seuran 50-vuotisjuhlissa. Dokumenttia varten tarvitsemme kuitenkin vielä lisää sisältöä; lehtileikkeitä, pöytäkirjoja, valokuvia, videoita, vanhoja pelipaitoja – mitä ikinä saammekaan käsiimme! Ennen kaikkea kaipaamme kuitenkin niitä henkilöitä, jotka ovat olleet mukana jo 50 vuotta sitten, ja pystyvät kertomaan seuran tarinan alusta ja ensimmäisistä vuosikymmenistä.

Pyydämmekin nyt ilmiantoja niin henkilöiden kuin materiaalienkin osalta! Toivomme löytävämme tästä upeasta yhteisöstä henkilöitä, jotka voivat auttaa meitä historian taltioimisessa tavalla tai toisella.

Ilmiannot voi tehdä sähköpostitse seuran toimiston osoitteeseen vjs@vjs.fi, tai puhelimitse toiminnanjohtaja Kim Ekroosille, 0407336481.