Palvelupäällikkö, Vantaan Jalkapalloseura ry

Vantaan Jalkapalloseura VJS on yksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista, ja toiminnassamme on mukana jo yli 1800 pelaajaa. Haemme nyt yhteisöömme kokenutta, aktiivista ja innovatiivista liikunta-alan ammattilaista kokopäiväiseen palvelupäällikön tehtävään.

Neljäntoista vakituisen työntekijämme intohimona on yhdessä vahvasti sitoutuneen ja osaavan seuratoimijajoukon kanssa järjestää jatkuvasti kehittyvää jalkapallotoimintaa kaikenikäisille.

Vahvistamme tiimiämme palvelupäälliköllä, jonka toimenkuvaan kuuluvat jalkapalloliikunnan toiminnot ja seuran tapahtumat. Vastaat työssäsi:

Jalkapalloliikunnan osalta:

  • Futistiimitoiminnan (mm. perhefutis, ”esijoukkuetoiminta”, erityislasten toiminta) koordinoinnista
  • Ohjaajarekrytoinnista
  • Toiminnan markkinoinnista
  • Päiväkoti- ja oppilaitosyhteistyöstä
  • Aikuisten harrasteryhmien koordinoinnista
  • 13-18-vuotiaiden perustason joukkueiden tukemisesta käytännön asioissa

Tapahtumien osalta:

  • Yleisjärjestelyistä
  • Henkilökunnan rekrytoinnista
  • Tapahtumamarkkinoinnista
  • Osallistujarekrytoinnin koordinoinnista

Saat avuksesi kolmihenkisen tiimin, joka auttaa käytännön järjestelyissä, urheilullisen sisällön luomisessa ja käytännön toiminnantoteutuksessa.

VJS:n missio on olla Jalkapalloyhteisö sinulle. Missiomme edellyttää aktiivisuutta, innovatiivisuutta ja palveluhenkisyyttä, sillä olet merkittävässä roolissa seuran harraste- ja tapahtumatoiminnon organisoimisessa ja onnistumisessa. Odotamme uudelta palvelupäälliköltämme työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä, soveltuvaa koulutusta, palvelualttiutta, markkinointiosaamista sekä ongelmanratkaisukeskeistä, oma-aloitteista ja aktiivista otetta työtehtävien hoitamiseen. Edellytämme myös vankkaa osaamista sähköisten järjestelmien osalta, ja hyviä viestinnällisiä valmiuksia erityisesti sosiaalisen median kanavissa sekä suomen että englannin kielellä. Eduksi katsotaan urheiluseuratoiminnan tuntemus, jalkapallo-osaaminen ja kokemus tapahtumajärjestämisestä.

Teet työtäsi pääosin arkena joustavasti kello 08:00 – 19:00 välisenä aikana. Lisäksi työ sisältää satunnaisia iltoihin ja viikonloppuihin ajoittuvia töitä.

VJS tarjoaa työntekijöilleen intohimoisen ja ammattimaisen työyhteisön, sekä poikkeuksellisen edistyneen urheiluseuran, jolla on erinomainen kehityspotentiaali. Työ on päätoiminen ja alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.2.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa VJS:n toiminnanjohtaja Kim Ekroos: puh 040 733 6481 (puhelimitse 29.11 ja 4.12. klo 10:00 – 12:00), e-mail kim.ekroos@vjs.fi. Voit tutustua VJS:n toimintaan osoitteessa www.vjs.fi.

Hae työpaikkaa lähettämällä vapaamuotoinen työhakemus, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 10.12.2019 osoitteeseen kim.ekroos[at]vjs.fi. Haastattelut aloitetaan torstaina 19.12.2020 ja niitä jatketaan tarvittaessa keskiviikkona 8.1.2020. Haastatteluihin kutsuttaviin ollaan yhteydessä puhelimitse.

Vantaan Jalkapalloseura (VJS) on yksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista. Seuran toiminnassa on mukana yli 1800 pelaajaa. Sen päivittäisestä toiminnasta vastaa 14 vakituisessa työsuhteessa olevaa ammattilaista ja yli 200 useita kertoja viikossa panoksensa antavaa vapaaehtoista seuratoimijaa valmentajina sekä muina joukkueiden toimihenkilöinä.  VJS omistaa VJS-kenttä Oy:n, joka ylläpitää ja rakennuttaa VJS:n peli- ja harjoitusolosuhteita. Tällä hetkellä VJS-kenttä Oy hallinnoi täysimittaista jalkapallohallia Aktia Areenaa sekä Hissikeskus-kenttää, joka on täysimittainen keinonurmikenttä Myyrmäessä.