Antti Ruonala uusin vahvistus VJS:n ammattilaisten joukkoon

Miika Nuutisen lähtö jätti VJS:n valmennustiimiin ison aukon, mutta nopealla aikataululla toteutettu rekry tuotti erinomaisen tuloksen Antti Ruonalan tartuttua VJS:n tarjoukseen.

Ruonala on pitkän linjan ammattivalmentaja, joka on toiminut pitkään FC Espoon eri joukkueiden valmennustehtävissä niin junioreissa kuin edustusjoukkueessakin. Ruonalalla on ansiolistallaan myös valmennuspäällikön pesti Leppävaaran Pallossa, jossa mies on tehnyt erinomaista kehitystyötä, ollen yksi päätekijöistä LePan viime vuosien kehityksessä ja esiinmarssissa. VJS:ssa Ruonala vastaa PU17/1-joukkueen valmennuksesta, ollen mukana myös PU15/1-joukkueen valmennuksessa, seuran talenttivalmennuksessa sekä jalkapalloliikunnan koordinoinnissa.

– Valmennuksen johto teki rekrytoinnissa hyvää työtä, sillä saimme Antista erinomaisen lisän päätoimistemme joukkoon. Antti tulee vastuulliselle ja tärkeälle tontille, sillä saamme hänen osaamisensa paitsi joukkuetoiminnan, myös seuralle erittäin tärkeän jalkapalloliikunnan käyttöön, kertoo toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Marraskuussa pestissään aloittava Ruonala on itsekin innoissaan uudesta haasteesta.

– Lähden Vantaalle odottavaisella mielellä, ja odotan VJS:lta ammattimaista ja motivoivaa toimintaympäristöä. Tavoitteena tulevalle kaudelle on päästä nopeasti sisään seuran toimintatapoihin, samalla itseäni kehittäen. Joukkueiden kilpailulliset tavoitteet sovitaan tietysti yhdessä tulevien valmennustiimien ja joukkueiden kanssa myöhemmin. Intoa täynnä tässä lähdetään kohti uutta haastetta, Ruonala pohtii.

Ruonala aloittaa uudessa pestissään marraskuussa, joten joukkueiden avoimet harjoitukset käynnistyvät muun valmennustiimin toimesta. PU17-joukkueen osalta valmennusryhmä julkistetaan viikon 42 aikana.