VJS on Uudenmaan piirin vuoden seura!

Länsi-Vantaan ylpeys on valittu Uudenmaan piirin vuoden seuraksi 2018!

Uudenmaan piirin syyskokous järjestettiin tiistaina 13.11.2018 Tuusulassa. Totuttuun tapaan tilaisuus aloitettiin huomionosoituksilla ja ansioituneiden palkitsemisilla, ja tällä kertaa jalometallia matkasi myös Myyrmäkeen, sillä VJS sai kunnian tulla valituksi piirin vuoden seuraksi! Palkinnon kävi pokkaamassa seuran puheenjohtaja Kaj-Erik Björkqvist. Tilaisuudessa niin ikään seuraa edustanut toiminnanjohtaja Kim Ekroos välitti terveiset kaikille VJS-perheen jäsenille, jotka toivon mukaan ovat ylpeitä hienosta saavutuksestaan.

– Hieno tunnustus on palkinto kaikille niille seuraihmisille, valmentajille, toimihenkilöille ja pelaajille, jotka ovat vieneet seuraa eteenpäin niin kentällä kuin sen laidallakin. VJS:ssa on tehty hienoa työtä, ja on hienoa, että siitä tulee seuralle konkreettinen kiitos myös laajemmalta foorumilta. Onnittelut ja kiitokset työstänne, VJS-perheen jäsenet!

Piirin uutisen syyskokouksesta löydätte Palloliiton sivuilta.