Pyry Rajala ja Dylan Hayes U15-poikien Tähtitarhatapahtumaan!

Perinteinen U15-poikien Tähtitarhatapahtuma järjestetään Eerikkilässä 5. – 8. marraskuuta, ja VJS:sta mukaan on valittu Pyry Rajala ja Dylan Hayes!

Tähtitarhatapahtumaa on hyvällä syyllä kuvattu aluejoukkuetoiminnan huipentumaksi ja se toimii samalla varsinaisena lähtölaukauksena uuden ikäluokan maajoukkuetoiminnalle.

Tapahtumaan on kutsuttu 2004-syntyneiden poikien ikäluokasta kaikkiaan 80 pelaajaa. Tapahtumassa vastuullisena päävalmentajana toimii poikien maajoukkuevalmentaja Erkka V. Lehtola apunaan maajoukkue- ja aluevalmentajia. Koko valitun ryhmän löydät Palloliiton sivuilta.

Dylan ja ensikosketuksena lajiin Keimolan Kaiussa saanut Pyry ovat molemmat edustaneet VJS:saa jo pitkään, ja seura onkin ylpeä poikien saatua ansaitun näyttöpaikan. Koko VJS-perhe toivottaakin pojille onnistunutta leiriä!