Tiedote Kolmosen ottelusta TiPS-VJS

Tiedote Kolmosen ottelusta TiPS-VJS.


Lauantaina 8.9. pelatussa Miesten Kolmosen derbyssä TiPS-VJS vierasjoukkueen kannattajakatsomosta on huudettu yksittäinen asiaton, rasistinen huuto ottelun loppuminuuttien aikana. Tuomari on toiminut asiaan kuuluvalla tavalla ja huomauttanut asiasta joukkueiden edustajia, ja raportoinut tapahtuneesta SPL:n Uudenmaan piiriin.

Seura ei hyväksy rasistista tai epäasiallista käyttäytymistä tai kielenkäyttöä missään olosuhteissa – ne eivät kuulu kentälle, sen laidalle tai ylipäätään mihinkään, eivätkä ne kuvasta millään tavoin seuran arvoja. Derby oli hieno tapahtuma, jota oli seuraamassa suuri yleisömäärä, ja on ikävää, että tapahtumaa varjostaa tämän kaltainen käytös. Seura ja miesten edustusjoukkue pahoittelevat tapahtunutta, ja pyrkivät vaikuttamaan siihen, ettei vastaavaa enää tapahdu.

Kuten sanottua, tuomitsemme asiattoman ja rasistisen käytöksen ja kielenkäytön ja sanoudumme kyseisistä toimintatavoista jyrkästi irti. Jalkapallo kuuluu kaikille.