Kesätöihin VJS:ään

VJS palkkaa 15-vuotta täyttäneitä ja sitä vanhempia  innokkaita  nuoria kesätöihin seuran järjestämään futiskouluun kesäkuun viikoille 23 ja 24. 
VJS:n palkkaa futiskouluun ohjaajia 1 tai 2 viikon työsuhteisiin ajalle ma-pe 5-9.6.2017 ja ma-pe 12-16.6.2017. Päivittäinen työaika on päsääntöisesti klo 8.00-16.00. Voit hakea töihin joko toiselle tai molemmille viikoille.

Futiskouluohjaajat perehdytetään tehtäväänsä. Ohjaajan työ sisältää mm. valmentajien etukäteen suunnittelemien futiskoulun harjoitusten ohjaamista, lasten kanssa leikkimistä ym. muuta ajanvietetoimintaa harjoitusten välillä, lasten turvallisuuden valvontaa ja avustamista ruokailuissa.

Etsimme positiivisia, ulospäinsuuntautuneita ja vastuuntuntoisia nuoria, jotka tulevat hyvin toimeen eri-ikäisten lasten kanssa. Kesätyö futiskoulussa on hyvä ponnahduslauta myös muihin säännöllisiin työtehtäviin seurassamme ja  kesätyö antaa arvokasta työkokemusta tulevaisuuttasi ajatellen. Meillä on innokkaille nuorille tarjolla työtehtäviä myös ympärivuotisesti jalkapalloryhmissämme.

Hakuaika tehtävään päättyy 15.3.2017. Tartu tilaisuuteen!

LINKKI HAKULOMAKKEESEEN

 

Lisätietoja:
Hilu Pelander
kehityskoordinaattori
hilu.pelander@vjs.fi
p. 040 547 3237