VJS:n Taitokisapäivä 3.10.2016

VJS-logoVJS järjestää VJS-kenttä 2:lla (Urheilutalon kenttä) Taitokisapäivän(taitokilpailut) lokakuun kolmantena päivänä. Koulussa käydään taitokisalajit läpi perusteellisesti ja harjoitellaan oikeaa suoritustekniikkaa sekä tehdään päivän päätteeksi kokonaissuoritukset.

Taitokisakoulut on tarkoitettu 2003-2009 syntyneille innokkaille ja motivoituneille pelaajille.
Kyseinen päivä toimii myös VJS:n Taitokilpailupäivänä (muita taitokilpailuja ei ole).

Hinta 30€/päivä (sis. lounaan). 
Ilmoittautuminen (ilmoittautumislinkki)

Ilmoittautumisesta tulee välittömästi automaattinen vahvistus annettuun sähköpostiosoitteeseen. Vahvistuksen liitteenä on osallistumislasku. Osallistumismaksu tulee maksaa mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen.
Lähetämme vielä erillisen infokirjeen osallistujille 4-5 päivää ennen tapahtumaa, jossa tarkemmat aikataulut ja ohjeet.

Mukaan pelaaja tarvitsee treenivarusteet, pallon ja juomapullon.

Aikataulu (ma 3.10.2016)

9.00 nimenhuuto ja ryhmiin jakautuminen
9.15 lämmittelyt
9.25-10.45 lajien harjoittelu rasteittain
11.30-12.30 ruokailu ryhmittäin
13.00 -15.00 kokonaissuoritukset

Tulokset: Päivän päätteeksi suoritettavat taitokisatulokset (tuloskortti) annetaan pelaajan mukana kotiin vietäväksi. Tulos muodostuu laskemalla yhteen kunkin lajin parempi tulos ja puskusta saadut vähennykset. Pronssi-, hopea- tai kultamerkkisuoritus oikeuttaa osallistumisen piirin taitokisoihin.