Green Line Bus on VJS:n virallinen kuljetusyhteistyökumppani – VJS-taustainen omistaja

Logo Greenlinebus-2

Vantaan Jalkapalloseura on sopinut tilausajoja tarjoavan Green Line Bussin kanssa yhteistyöstä kaudelle 2016. Greenline Bus kuljettaa tulevalla kaudella VJS:n joukkueita edullisin seurahinnoin vieraspeleihin ja turnauksiin sekä toimii Vantaa Cupin virallisena yhteistyökumppanina hoitaen ulkomaalaisjoukkueiden kuljetuksia satamasta ja lentokentältä majoituspaikoille.

Green Line Bussin liikkeenharjoittaja Juha Tikkanen omaa vankkaa VJS-taustaa oman poikansa ja tyttärensä pelatessa aikoinaan seurassa. Greenline Bus on myös aikaisemmin kuljettanut VJS:n joukkueita vieraspeleihin ja turnauksiin, joten tuttuun yhteistyökumppaniin on seuran puolelta mukava ja luotettava tarttua.

Greenline Bus haluaa toivottaa VJS:n joukkueille menestystä peleihin ja mukavia vieraspelimatkoja tulevalle kaudelle!

HINNASTO JA TILAUKSET

Löytyy jojosivuilta.