VJS-tyttöjä Palloliiton talenttileirille

VJS:n pelaajat Roosa Toivanen, Nea Laitila ja Henriikka Mäkelä on valittu Palloliiton järjestämälle Talenttileirille Eerikkilään.

Leiri pidetään 4.-5.6.2014.

Talenttiryhmän kuvaus Palloliiton sivuilta:

”Suomen Palloliitto käynnisti marraskuussa 2010 tyttöjen talenttitoiminnan. ”Talentti 2013” oli osa Naisten EURO2013 -projektia. Vuoden 2015 Naisten MM-lopputurnausprojektia varten jatketaan toimintaa ”Talentti 2015” nimissä. Naisten MM-lopputurnaus 2015 pelataan Kanadassa.

Talenttiryhmään kutsutaan 3-4 kertaa vuodessa 15 – 19-vuotiaita talenttipelaajia, jotka ovat pärjänneet erityisen hyvin omassa seurassaan ja/tai maajoukkueessa. Pelaajavalinnat tekevät Naisten A-maajoukkueen valmentaja, Andrée Jeglertz, yhteistyössä nuorten maajoukkueiden valmentajien kanssa. Talenttileirille osallistuvat pelaajat voivat vaihdella vuoden aikana. Leireillä keskitytään yksilöharjoitteluun.”

Lisätietoja: http://www.palloliitto.fi/maajoukkueet/talentti-2015